El retorn de "The Answer"?

Albert Morillas - 28/10/2011, 00:16

Sense cap mena de dubte, si hi ha un jugador que l'aficionat de l'NBA troba a faltar és Allen Iverson. La seva qualitat com a jugador sumada a la seva baixa estatura el van fer molt estimat, fins el punt d'esborrar els seus problemes d'indisciplina. Després d'una temporada a Turquia, i amb 36 anys, "The Answer" vol tornar a respondre sobre les pistes americanes.

Iverson, pura màgia // Arxiu

Tothom va donar per acabada l'època d'Iverson a l'NBA quan, el 2010, va decidir deixar de jugar per dedicar-se a la seva filla (afligida per una malaltia) i als seus problemes matrimonials amb la seva dona. Poc després va acceptar una oferta del Besiktas turc per provar l'aventura europea, però la cosa no va anar com s'esperava: set partits, amb 14,3 punts i 4,7 asistències de mitjana.

Però, sembla que l'escolta ha canviat el xip. Ha declarat que "està disposat a ajudar a qualsevol equip en el rol que sigui", i que "si algun equip el requereix per guanyar l'anell, que comptin amb ell". La llegenda de Filadelfia sembla haver recuperat la il·lusió per jugar al basquetbol, i ha deixat clar que mai més farà cas dels que el critiquen.

La pregunta ara és: hi ha algun GM disposat a jugar-se-la amb un veterà de 36 anys amb l'historial d'indisciplina de "The Answer"? A l'NBA és típic que els veterans que van ser estrelles acceptin un rol secundari a un equip guanyador, però, de veritat Iverson seria capaç de canviar el seu joc?

En 15 temporada a la millor lliga del món, Iverson va tenir un promig de 26,7 punts i 6,7 asistències en més de 900 partits. Uns números d'autèntica estrella. Podrà ara ser un escuder?

Comparteix i comenta

En portada