Els Ferrari destaquen a l'√ćndia

Albert Morillas - 28/10/2011, 17:55

Ja tocava a l'escuderia del Cavallino Rampante. Per un divendres, els de vermell han estat els protagonistes. Si bé a la primera sessió el Ferrari d'Alonso ha trencat, a la segona han estat indiscutiblement els més ràpids. Massa ha firmat el millor temps, amb l'asturià tercer. Vettel s'ha interposat entre ells. Hamilton i Sergio Pérez perdran tres posicions a la graella per sanció. Alguersuari, discret. 

El brasiler ha estat protagonista avui // Agències

Es presenta un Gran Premi d'√ćndia molt disputat. √íbviament, els Red Bull sempre s√≥n els grans favorits, per√≤ potser aquesta vegada tindran compet√®ncia. Els Ferrari de Massa i Alonso s'han mostrat competitius i han firmat el primer i el tercer temps respectivament, en uan segona sessi√≥ en que han millorat molt. De fet, a la primera el cotxe de l'asturi√† ha patit una avaria al motor, permetent-li nom√©s donar 4 voltes al nou circuit.

El millor dels rivals ha estat Vettel, segon a ambdues sessions. Com sempre, l'alemany has mostrat la solidesa que el caracteritza, sense baixar el nivell que l'ha permès ser Campió del món. Hamilton, Webber i Button han seguit als tres primers.

 

Justament Lewis i Sergio "Checo" Pérez han protagonitzat l'anècdota dels entrenaments en saltar-se unes banderes grogues (han millorat els seus temps mentre hi eren, cosa que està prohibida). Han estat sancionats amb tres posicions a la graella de sortida final.

Pel que fa a Alguersuari, el català també ha patit una avaria al seu Toro Rosso a la primera sessió. Tot i així, l'equip ha pogut posar-hi remei per a que pogués aprofitar el temps. En el global del dia ha fet el catorzè millor temps.

Comparteix i comenta

En portada