Puyol i Piqué reben l'alta i podrien jugar dissabte

Marc Fontrodona - 28/10/2011, 12:32

Bones notícies pel Barça. Després de l'entrenament d'avui al matí, previ al partit amb el Mallorca de dissabte, els dos centrals catalans han rebut l'alta mèdica. Després de la plaga de lesions que estava afectant a la plantilla, no tot són males notícies. Segur que Guardiola agrairà tenir més alternatives.

Piqué i Puyol, en un entrenament // Arxiu

El cas de Carles Puyol és molt especial. Es va passar bona part de la temporada passada i l'estiu amb una lesió que no sabien ben bé què era. Recuperant-se, recaient, fent proves, recuperant-se, recaient... Quan semblava que per fi estava bé, unes molèsties al pubis el van apartar del partit contra el Sevilla i, posteriorment, el Granada. A veure si ara, per fi, pot tenir minuts.

Gerdard Piqué, per la seva banda, ja està recuperat de la lesió al bíceps femoral -múscul del calvari a Can Barça- de la cama dreta. Es va lesionar jugant el seu partit 150 al Camp Nou i quan tot just es portaven 8 minuts de partit. Després de diverses proves, els metges van confirmar l'elongació i li van diagnosticar 15 dies apartat dels terrenys de joc (Viktoria, Sevilla, Granada i Mallorca). No obstant això, les ganes del central li han permès tornar abans d'hora i donar una alegria al míster.

Ara cal veure com evolucionen els jugadors que encara són a la infermeria i que també sembla que en tenen per menys temps, com Alexis (que ja entrena amb el grup) i Pedro, que amb el Granada es va lesionar per dues o tres setmanes. Afellay, per desgràcia, no estarà llest fins el final de la temporada.

 

 

Comparteix i comenta

En portada