Tot obert a falta d'una jornada al Màsters d'Istanbul

Guifré Jordan - 28/10/2011, 12:54

Petra Kvitova i Victoria Azarenka són les primeres dues tennistes classificades per les semifinals del Màsters que reuneix les vuit millores raquetes del món a Istanbul. Les dues places restants es decidiran en els tres partits d'aquest divendres i totes tenen opcions, excepte la número 1 del món, Wozniacki, que ha tornat a ser derrotada. Maria Sharapova ha abandonat el torneig per un esquinç al turmell esquerre.

Caroline Wozniacki no podrà repetir la final de l'any passat que va perdre contra Kim Clijsters

Les victòries rotundes de les joves Kvitova i Azarenka en la jornada de dijous les ha catapultat a semifinals quan encara han de jugar un partit. La txeca ha guanyat per 6-4 i 6-2 a la líder del rànquing, Caroline Wozniacki. El servei ha estat decisiu, ja que Kvitova només ha cedit 17 punts posant la pilota en joc en tot l'enfrontament. La danesa no ha pogut fer front a la potència dels cops des del fons de la pista de l'adversària, a qui la pilota li ha corregut tant com ha volgut.

Amb aquesta derrota contundent, la número 1 queda eliminada i en el grup vermell Radwanska i Zvonareva són les úniques amb opcions d'acompanyar la campiona de Wimbledon a la penúltima ronda. La número 8 del món ha batut dijous a la russa en un partit emocionant que s'ha decidit al tercer set.

Un primer set triomfal de Zvonareva ha precedit un equilibri de forces al segon i una batalla final al tercer on les dues han estat a punt d'endur-se el premi. Tres breaks per banda han deixat el 5-5 al marcador i Radwanska ha fet el quart per frustrar la classificació de la russa de moment. La polonesa serà a les semifinals si avui guanya com a mínim un set a Kvitova. En cas contrari, Zvonareva serà la que continuarà el camí cap al títol.

Al grup blanc, Victoria Azarenka ha escombrat Na Li per un doble 6-2. Un domini complet al llarg de l'enfrontament l'ha portada a tenir onze pilotes de trencament per cap de la xinesa. Un 80% de primers serveis li ha facilitat la tasca per no cedir cap set i fer-se un lloc a les semis. La segona plaça està per definir encara, i el xoc d'avui entre Samantha Stosur i Na Li serà un cara o creu, ja que ambdues compten amb una derrota i una victòria i el mateix balanç de sets guanyats. Maria Sharapova no serà a la penúltima ronda ja que s'ha donat de baixa acusant un esquinç al turmell esquerre. La seva substituta, Marion Bartoli, jugarà contra Azarenka en un pur tràmit.

 

Comparteix i comenta

En portada