Un altre pas endavant per posar fi al Locaut

Marc Fontrodona - 28/10/2011, 10:52

Després de la maratoniana reunió d'ahir, que va tenir jugadors i propietaris fins a 15 hores negociant, aquesta matinada s'han tornat a fer avenços per desbloquejar el tancament patronal de l'NBA. La reunió ha acabat quan s'havia d'analitzar la proposta de repartiment del BRI, perquè l'economista dels jugadors no ha pogut assistir-hi.

Hunter s'ha mostrat optimista // Arxiu

Aquesta vegada, no per això menys cansada, han estat 8 hores de negociació. El més important, que avui a la nit hi tornen, perquè va per bon camí. La teoria diu que si els jugadors estan acceptant és perquè han aconseguit coses a favor en els punts negociables. Per això, podrien acceptar el repartiment 50-50 que ofereixen els propietaris, fins a 7 punts per sota del què rebien fins ara.

Billy Hunter, el director del sindicat dels jugadors, assegurava que si s'arriba ben aviat a un acord, encara es podran jugar els 82 partits i, en conseqüència, els jugadors podran percebre tot el salari. D'altra banda, el comissionat David Stern deia que no té pressa, "el més important és aconseguir un acord". Finalment, les dues parts coincidien en afirmar que si aquest cap de setmana, o com a màxim el dilluns, no hi ha un acord, s'hauran de cancel·lar més partits. Avui, de matinada, nou capítol.

Comparteix i comenta

En portada