A casa van sumant (1-1)

Edgar Alsina - 29/10/2011, 22:02

Empat avui al Municipal entre la U.E.Llagostera i l'Huracán Valencia. El Llagostera ha sabut reaccionar al matiner gol de Morgado, i deixa, almenys per aquesta nit, la última posició de la classificació.

Fotografia: Àngel Garreta, www.uellagostera.com

Sembla que el Llagostera s'està refent, mica en mica, del mal inici en la Segona B. Avui rebien un dels equips més forts de la categoria, l'Huracán Valencia de Manisses, equip amb menys gols encaixats en el que portem de temporada. En un partit d'anades i vingudes, els gironins han merescut, novament, una mica més.

El partit començava amb males notícies per al conjunt d'Oriol Alsina. Al minut 5, un xut del davanter Morgado, era desviat per Vallho, donant una trajectoria a la pilota que Wilfred no ha pogut aturar. Així, els valencians aconseguien el que per a ells és el mes complicat, anotar.

Però la rèplica arribaria ben d'hora. En una jugada de Marc Mas al 24', el defensa Tomás ha tocat la pilota amb la mà i el colegiat Mateo Montañés no ha dubtat en xiular penal. Eloi ha enganyat perfectament Paco per a dur l'empat al marcador.

A partir del gol, el domini local s'ha fet efectiu, donant pas als que potser han estat els millors vint minuts del Llagostera aquesta temporada. Un esplèndid joc col·lectiu que ha dut Virgili i Bayón a clares ocasions, molt ben salvades pel porter visitant.

La segona part ha estat ben ensopida. Ha destacat sobretot per la lesió d'Albert Virgili (probabement trancament d'isquiotibials) i l'expulsió d'Àlex Ruiz per doble amonestació. En tot cas una segona part  ben trencada on han destacat un contraatac mal acabat per Uri Santos al 86' o ja al descompte, una clara ocasió d'Omar per Huracán, que s'ha perdut per poc a l'esquerra de Wilfred.

 

Fitxa tècnica:

Municipal de Llagostera, uns 500 espectadors.

LLAGOSTERA: Wilfred, Aimar, Óscar Álvarez, Àlex Ruiz, Tito, Eloi,  Samuel Bayón (David Costa, 46'), Tarradellas, Mas (Uri, 61') i Virgili (Enric Pi, 76')

HURACÁN: Paco, Mateos, Pla, Tomás, Amarilla, Hernández, Omgba, Cuesta (Alexis, '73), Omar, Morgado (Willam, 82') i Postigo.

Àrbitre: Sr. Mateo Montañés (Col·legi Aragonès) ha amonestat Àlex Ruiz (2, 90'), Vallho i Bayón pel Llagostera; i Tomás,Amarilla,Morgado, Omgba i Postigo per l'Huracán.

 

Curiositats:

· Presentació del futbol base, avui al Municipal.

· David Costa ha debutat a Segona B amb el Llagostera, i ja ha jugat en quatre categories diferents amb el conjunt gironí desde el seu debut a Preferent. Iguala el registre de Marc Ubach, en el que a categories es refereix al club.

David Costa, quan l'equip militava a Preferent

Comparteix i comenta

En portada