El CE Sabadell mereixia més (2-2)

Eduard Corredor Cairó - 29/10/2011, 19:59

Partit molt disputat a la nova creu alta / Eduard Corredor

El CE Sabadell ha aconseguit un empat a 2, en un partit on ha merescut molt més. L'Alcoià només ha existit en la primera mitja hora, després s'ha dedicat a perdre temps i defensar-se. Amb aquest empat, el Sabadell seguirà a la zona alta de la classificació. La nota negativa del partit ha estat per l'àrbitre que no ho ha fet gens bé.

Els dos equips arribaven després de no guanyar en l'última jornada, però tot i no sumar tres punts cap dels dos, tenien regustos diferents. El Sabadell va protagonitzar una bona remuntada de dimecres a Xapín davant el Xerez; en canvi l'Alcoià va perdre per 2 a 0 al camp del Valladolid.

Aquests dos recent ascendits han començat de manera ben diferent, el Sabadell en zona d'ascens i l'Alcoià 16è, però que pel poc pressupost del que disposa, no estar en zona de descens ja és un mèrit.

Primers minuts de control arlequinat

El partit ha començat amb un Sabadell molt ben posicionat, ha tingut la pilota i l'ha mogut amb criteri. Tot i així, la defensa ben ordenada dels homes de David Porras ha evitat la creació d'ocasions clares. La circulació de la pilota per part dels arlequinats era bona i fluïda, però faltava profunditat. Cal destacar que Manolo Lanzarote sí que estava molt obert, però en canvi, per l'altra banda no hi havia una referència clara. Al mig del camp, s'han anat trobant petits espais que els vallesans han anat aprofitant, esperant la seva oportunitat.

Lanzarote, jugador més actiu / Eduard Corredor

L'Alcoià apreta, i el partit embogeix

Després d'uns minuts on els alacantins han esperat per veure el plantejament del Sabadell, l'Alcoià ha començat a crear joc. En aquest punt, Gato, Álvaro i el Choco Lozano han sigut els protagonistes de la majoria d'aproximacions.

Han començat a succeïr-se les ocasions, la primera per l'Alcoià, protagonitzada per Lozano ha acabat amb una molt bona aturada de De Navas. Aquesta ocasió l'ha contrarestat el Sabadell amb una molt bona internada de Lanza. Seguidament, Olmo ha interceptat un xut del mateix Lozano quan aquest es quedava sol davant del porter. La pilota anava d'àrea a àrea en aquest tram del partit.

Al minut 21 ha arribat el primer gol, obra de Gato. La jugada l'ha protestat molt Arteaga per una possible falta que l'àrbitre no ha vist. Tot i així un gol magnífic des de fora de l'àrea.

A la següent jugada, després de servir des del mig del camp, els arlequinats han empatat amb gol del francès Florian. La jugada de l'empat ha arribat després d'una nova internada de Manolo Lanzarote per la dreta.

El partit ha seguit amb la mateixa dinàmica i poc després, al minut 27, un nou gol de Gato ha tornat avançar a l'Alcoià. El gol l'ha fet amb el cap, llançant-se a terra després d'una centrada des de la dreta del lateral Devesa.

Moment on amonesten a Songo'o / Eduard Corredor

Control sabadellenc

Amb el segon gol l'Alcoià s'ha tirat enrere, i a partir d'aquí el control l'ha portat el conjunt vallesà. Els de Lluís Carreras han començat a tenir més ocasions, i l'Alcoià només ha esperat al contra-atac. El partit s'ha escalfat i han començat les pèrdues de temps per part dels alacantins.

La segona part ha començat igual: totes les ocasions pel Centre d'Esports, i l'Alcoià nomésbuscava aguantar el resultat.

Jugades per la banda, pel mig, de còrner, de falta... la pilota no entrava, tot i buscar-ho. L'entrenador del Sabadell ho ha intentat donant entrada a Álex Cruz, obrint més el camp, i fins i tot canviant a Lanza de banda.

Songo'o, lateral esquerre del Sabadell ha sigut la referència per la banda esquerra,  i ha acabat jugant d'extrem. Ha lluitat totes les pilotes que ha pogut. Val a dir també, que el jugador s'ha trobat inmers en totes les polèmiques i disputes, això a fet que acabés amb una targeta groga (foto).

Gol al temps afegit per fer justicia

Després de molt intentar-ho, en un còrner ha arribat el merescut empat CE Sabadell. Toni Lao ha rematat a porteria buida després d'una jugada enrebassada dins l'àrea alacantina. Feia moltes temporades que aquest central no feia un gol, tal i com ha remarcat l'entrenador Lluís Carreras a la roda de premsa. Amb aquest gol s'ha arribat al final del partit. Repartiment de punts que no deixa contents ni uns ni altres, però que permet al Sabadell seguir a la zona alta de la classificació.

Tripleta arbitral / Eduard Corredor

Hernández Hernández busca protagonisme

Independentment del resultat, es mereix menció a part l'actuació de l'àrbitre canari. Alguns dels adjectius que definirien l'arbitratge podrien ser: dolent, penós, destrós, irregular, sense criteri, passota, patètic, trist, intervencionista... No ha sabut aturar les pèrdues de temps dels jugadors de l'Alcoià, ni les accions dures dels alacantins. Li costava prendre decisions, i se'l veia molt insegur. Mala actuació del Sr. Hernández Hernández i dels seus assistents.

A la roda de premsa l'entrenador de l'Alcoià l'ha criticat per l'acció del gol, segons ell hi havia mans, i dues faltes. David Porras sí que ha vist irregularitats en el gol i no en les accions anteriors.

Caldria una profunda revisió dels àrbitres i instaurar possibles sancions per a ells. No potser que arribin personatges així als camps del futbol professional.

FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

CE Sabadell: De Navas, Juanjo, Héctor Simón, Òscar Ramírez, Puigdollers (Álex Cruz 53'), Lanza, Toni Lao, Florian, Arteaga, (Juvenal 73') Olmo i Songo'o (Joaquín 80'). Entrenats per Lluís Carreras.

CD Alcoià: Maestro, Carrión, Devesa, Álvaro (César Remón 58') , Gato (Monterde 72'), Fran Miranda, Guille Roldán, Morcillo, Fernando Martín, Choco Lozano,(Fabiani 69') i Miki. Entrenats per David Porras

Gols: 0-1 Gato (21'), 1-1 Florian (23'), 1-2 Gato (27'), 2-2 Toni Lao (93')

Àrbitre: Sr. Alejandro José Hernández Hernández del col·legi de Canari. Ha amonestat al local Songo'o (47') i als visitants Fran Miranda (38'), Gato (49'), Choco Lozano (50'), Fabiani (70') i Maestro (81')

Incidències: Partit disputat a les 18:00, a l'Estadi de la Nova Creu Alta davant de 5.500 persones

Comparteix i comenta

En portada