El Llevant grava un vídeo molt emotiu

Marc Fontrodona - 29/10/2011, 14:08

El Llevant és la sorpresa d'aquesta lliga. 7 victòries consecutives l'han catapultat fins a liderar la lliga en solitari per primera vegada en la seva història. Per això, han volgut fer un vídeo i dedicar la primera posició a tots aquells aficionats "granota" que han passat a una vida millor.

La nena protagonista del vídeo

El vídeo va d'una nena seguidora de l'equip valencià, vestida de blaugrana, asseguda davant d'una televisió i seguin les notícies que parlen del liderat del seu equip. Aleshores, veient-les, se li acudeix agafar una classificació al costat de la foto del seu avi, tot fent-li un petó i somrient.

El vídeo s'acomiada amb al següent frase: "Allà on estigueu, vosaltres també sou líders", fent referència a tota aquesta gent del Llevant, que al llarg dels 102 anys d'història del club, no ha pogut viure aquest moment pletòric. La iniciativa se suma a la del passat dimecres contra la Reial Societat, quan van treureu na pancarta que homenatjava a tots aquells "que ja no hi són". A més, aquestes dates, ja són propícies per aquesta mena d'homenatges, perquè se celebra Halloween i Tots Sants, a més del dia dels difunts.

Aquí teniu el vídeo per veure'l amb els vostres propis ulls:

YouTube Preview Image

Comparteix i comenta

En portada