El Marfil guanya a domicili 10 mesos després (0-4)

Jaime Mora - 29/10/2011, 14:45

El Marfil Santa Coloma venç 0-4 al Carnicer Torrejón i aconsegueix sortir de les posicions de descens. Els catalans guanyen lluny del Jacint Verdaguer deu mesos després. L’home del partit ha estat Rafa López amb dos gols.

Adolfo amb un gol, important amb la victòria d'avui // LNFS

El partit ha començat amb els dos equips cercant tenir el control de la pilota. Als primers minuts han sortit més forts els locals amb una pressió a tota camp.  Amb aquesta pressió els catalans han patit més problemes  per treure la pilota. Però Sergio Mullor, l’entrenador del Marifl, intel·ligent ha demanat un temps mort tallant el bon moment dels madrilenys.  Després del temps mort, Adolfo s’ha inventat una passada llarga que ha controlat magistralment Rafa López  i després ha executat una vaselina espectacular per avançar al Santa Coloma. El Marfil ha seguit jugant be, i Redondo ha robat una pilota en la sortida del Carnicer i ha fet una passada de la mort i el jove Adolfo ha marcat el segon gol dels catalans. El Carnicer també han tingut bones ocasions, com un pal o uns quants xuts que ha aturat Vara.

A la segona part el Carrnicer ha sortit decidit a donar la volta al marcador. Els madrilenys han sortit ha pressionar la sortida de pilota dels catalans. Aquesta intensitat ha fet gaudir de bones ocasions al Torrejón, com una errada incompressible d’un jugador madrileny que ha fallat sota la línia de gol. En els minuts següents ha canviat la dinàmica del partit i s’ha transformat en un partit d’anades i tornades.  Amb aquesta dinàmica ha aparegut la figura de Busquets que ha realitzat un gran contracop que l’hi ha aturat Calvo. Poc després ha fet una altra contra el Marfil amb el mateix protagonista però aquesta vegada Busquets no ha fallat davant de Prieto i allunyava més al marcador als catalans. Amb aquest tercer gol del Santa Coloma, els de Torrejón d’Ardoz han decidit sortir amb porter-jugador per tenir avantatge en els seus atacs. Però la sort no ha estat del costat del Carnicer avui i en una pèrdua de pilota, Rafa López ha marcat el 0-4.  Després del quart gol el Marfil només s’ha preocupat de defensar el marcador i mantenir tot el temps possible. Amb el 0-4 al marcador, els àrbitres han xiulat el final del partit.

El Marfil guanya 0-4 al Carnicer, i trenca al ratxa de deu mesos sense guanyar fóra casa. Els catalans han culminat un gran partit amb una altra victòria.

Fitxa del partit

Carnicer Torrejón:  Prieto, Jorge, Rivillos, Juanlu i José Carlos; Antonio Calvo, Rober, Caio, Kita, Bingyoba, Parraga.

Marfil Santa Coloma:  Vara, Geison, Adolfo, Redondo i Shota; Rubén, Busquets, Segura, Rafa López, Emilio.

Gols:  Rafa López 0-1 (11’), Adolfo 0-2 (18’), Busquets 0-3 (32’), Rafa López 0-4 (37’).

Targetes:  Els àrbitres del partit Moreno Reina i Ramos Martín han amonestat al local Antonio Calvo i al visitant Rafa López.

Comparteix i comenta

En portada