El repte de la Reial davant el Madrid

Albert Morillas - 29/10/2011, 00:07

No és pas petita la tasca que es presenta a la Reial Societat. Dissabte a les 22.00h. té el repte d'aturar el tsunami madridista, un equip, el blanc, que suma set victòries seguides amb números d'escàndol. Tornen Xabi Prieto i Agirretxe a l'onze inicial dels "txuri-urdin". Pel Madrid, la novetat és la convocatòria de Lass.

Cristiano i Griezmann l'any passat // Arxiu

Com arriben?

Certament, la Reial Societat és un equip irregular. Un dia, aconsegueixen remuntar un 0-2 al Barça per empatar amb els culers. Al següent, perden fent un partit desastrós a La Romareda. El primer objectiu dels "txuri-urdin" és trobar una línia estable sobre la que treballar.

Tot i el seu lloc a la classificació (són quinzens), la temporada està descobrint algunes perles de l'equip. La que més llueix es Íñigo Martínez, jove central sub'21. Ha estat titular sempre, i ha fet dos gols, entre ells un espectacular contra l'Athlètic des del mig del camp. L'altre seria Rubén Pardo, campió d'Europa sub'19 aquest mateix estiu, i que està sent utilitzat com a revulsiu per Montanier.

Pel que fa al Madrid, els blancs arriben com una moto a l'encontre. Des dels entrebancs davant Llevant i Ràcing han encadenat una ratxa de set victòries, totes elles convincents. La defensa s'ha vist reforçada amb el moviment de Ramos cap al centre i l'entrada d'Arbeloa al lateral dret. A la part ofensiva, totes les peces funcionen igual de bé, tant se val qui jugui. Podran mantenir aquest nivell a Anoeta?

Alineacions

La tercera perla de la Reial, que abans no hem mencionat, és Illarramendi. I no l'hem mencionat perquè no podrà jugar. La seva baixa obligarà a Montanier a posar en joc un doble pivot més físic que no pas tècnic. Respecte al partit al Ciutat de València, l'entrenador francès donarà pas a Xabi Prieto i Agirretxe. Parlaríem d'un 4-2-3-1 amb: Bravo; Carlos Martínez, Demidov, Íñigo Martínez, De la Bella; Aranburu, Mariga; Xabi Prieto, Griezmann, Carlos Vela; Agirretxe.

Pel bàndol merengue, Lass torna a la convocatòria després de les molèsties que s'ho havien impedit últimament. Continuaran, però, les baixes de Sahin, Carvalho, Albiol i Granero. No té pinta que Mourinho variarà massa l'onze que va destrossar el Vila-real dimeceres passat. En tot cas, tornaria a la titularitat Higuaín, com és habitual fora de casa. Amb el 4-2-3-1 característic, sortirien: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Özil, Cristiano Ronaldo; Higuaín.

Comparteix i comenta

En portada