Madrid i aficionats, tots són un (vídeo)

Albert Morillas - 29/10/2011, 16:47

El gran estat de forma que està exhibint l'equip blanc en les últimes jornades té a l'afició encantada. La milloria en el joc respecte l'any passat ha provocat un estat d'eufòria que avui es posarà a prova davant la Reial Societat. Com que des del club senten molt propers els ànims dels madridistes, han preparat un vídeo agraint la seva fidelitat.

La imatge més repetida últimament // Arxiu

El joc de l'equip, les victòries, les golejades, la recuperació definitiva de Kaká (que hem analitzat aquí mateix)... l'eufòria ha arribat als aficionats madridistes. Ja sigui perquè Mourinho ha trobat el botó màgic que ha perfeccionat el planter o perquè el Barça ha baixat lleugerament de nivell, a La Castellana tot és alegria i confiança.

Per això, des del club han volgut homenatjar a l'afició amb un vídeo on els protagonistes són ells. Tal i com resa l'spot, "som les teves mans, la teva veu, el teu suor, la teva ànima. Som el teu orgull, la teva il·lusió. Som la teva força i la teva passió. Som tot el que som perquè tu sempre hi ets".

El vídeo ha estat molt ben rebut per les bases merengues. Feia força temps des de l'últim i això, sumat al moment de l'equip, ha fet que els madridistes l'apreciïn molt.

Aquí va el vídeo, anomenat "Reial Madrid som tu". Si ets culer, simplement imagina't que és com el de qualsevol altre equip. A fi de comptes, ahir mateix va aparèixer un de preciós del Llevant (fes click aquí).

YouTube Preview Image

 

 

Comparteix i comenta

En portada