Messi té una cita amb el gol contra el Mallorca

Marcel Sanromà - 29/10/2011, 12:21

Tres partits, Són els que Leo Messi duu sense marcar, en el que és una mala ratxa que sorpren els culers després de l'excels nivell de joc de l'argentí els darrers mesos.

Messi celebra un gol contra l'Atlètic de Madrid // Arxiu

A més, contra el Sevilla i el Granada el joc del Barça també es va veure ressentit, i per tant aquest vespre tan Messi com la resta de companys tenen una bona ocasió per recuperar la total confiança del Camp Nou en el partit contra el Mallorca.

Guardiola perd Pedro, lesionat contra el Granada, però recupera Piqué i Puyol, que van rebre divendres l'alta mèdica, de manera que el tècnic podrà disposar de tots els efectius en defensa, tot i el tècnic blaugrana podria continuar apostant per una defensa de tres, amb Abidal i Mascherano, que estan en un gran nivell, a l'eix, i tornar a prescindir de la línia de quatre.

Pel que fa als balears, Joaquín Caparrós no ha acabat d'aconseguir fer arrencar el vol als bermellons, i els dubtes es mantenen a ses illes. Dimecres va deixar-se remuntar un 1-0 davant el cuer, l'Sporting, i Caparrós reconeixia aquest divendres que: "Noranta minuts contra el Barça et semblen tres hores".

Tot i això, el tècnic andalús afegia que: "Esclar que es pot guanyar al Camp Nou, i hem d'anar amb aquest convenciment". De fet, potser no van guanyar, però la temporada passada el Mallorca ja va aconseguir endur-se un empat a u de l'Estadi i donar un bon ensurt als culers.

Comparteix i comenta

En portada