Nova pilota per la lliga

Marc Fontrodona - 29/10/2011, 02:41

L'onzena jornada tindrà tanta o més emoció que les anteriors. El Llevant líder, el Madrid jugant amb la Reial, el Barça amb el Mallorca de Caparrós... I també serà la jornada de l'estrena. Els 10 partits que es disputaran, ho faran amb una nova pilota, la Nike Seitiro HI-VIS (nom fàcil de recordar...).

La nova pilota, més visible // Agències

El pes de la nova esfèrica estarà entre els 420 i els 445 grams i la circumferència tindrà entre 68,5 i 69,5 centímetres. S'estrena nou horari, per tant, i s'estrena nova bimba, que aportarà més visibilitat mentre duri l'hivern. Això beneficiarà jugadors, porters i aficionats. La combinació de colors, groc i lila -d'alta visibilitat- aportarà una fluorescència i brillantor addicionals que la faran més visible a pesar d'haver-hi menys llum per l'època de l'any. També n'aportarà més respecte a edicions anteriors de la saga Hi-Vis.

La pilota compta amb la tecnologia RaDaR (Rapid Decision and Response) i es fonamenta en tot el llegat que han tingut fins ara les T90, consolidades com a pilotes oficials de moltes competicions a tot el món. Exemples clars en són la lliga anglesa o Premier League; la Serie A o Calcio i la mateixa lliga BBVA, tradicionalment disputada amb pilotes Nike. No passa el mateix amb les competicions de la UEFA o la FIFA, on Adidas li té el terreny guanyat a la multinacional americana.

Comparteix i comenta

En portada