Vettel sempre té nous objectius

Albert Morillas - 29/10/2011, 14:09

Continua el passeig triomfal de Sebastian Vettel pel Mundial 2011 de la Fórmula 1. Si abans lluitava per ser el campió, ara el que busca és ser el millor a cada carrera, cada dia. Ja sense pressió, l'alemany està alliberat per donar sempre el màxim, com avui ha fet. Hamilton ha estat segon, però per la sanció de divendres haurà de conformar-se amb el cinquè lloc. Per tant, Webber serà segon i Alonso tercer. Alguersuari ha aconseguit entrar a la Q3 amb un Toro Rosso que funciona a la Índia.

Vettel, sempre al centre // F1.com

Com que el circuit de Buddh és nou, Vettel encara no havia pogut conquerir-lo. Per tant, l'alemany ja s'ha posat a treballar de cara a demà obtenint una nova pole. Encara que ahir els Red Bull van estar amagats, tot va resultar ser la mateixa estratègia de cada cursa: guardar-se el millor per quan importa.

Així, Webber sortirà segon, si bé, en principi, aquesta posició pertanyia a Hamilton. La sanció per saltar-se unes banderes grogues divendres l'han fet perdre tres llocs, fins el cinquè. Tercer, per tant, ha estat Alonso, amb l'avantatge afegit que representa sortir per la part neta.

L'últim beneficiat per la sanció de l'anglès és Button, quart. Al costat de Lewis estarà Felipe Massa, que no ha pogut confirmar avui el seu domini d'ahir, i que, a més, ha acabat la Q3 contra el mur (sense conseqüències per ell).

Bon dia avui per Alguersuari, que, juntament amb el seu company Buemi, ha entrat a la Q3 amb el Toro Rosso. Certament, l'equip ha anat millorant lentament durant l'any, i ara estan recollint els fruits. A la última tanda, però, no han sortit per estalviar pneumàtics tous. El català s'ha mostrat molt satisfet per la seva actuació, i espera mantenir-se a la cursa dins els punts.

Comparteix i comenta

En portada