Zvonareva i Stosur també seran a semifinals

Guifré Jordan - 29/10/2011, 14:19

L'última jornada de la fase de grups del Màsters d'Istanbul ha donat la classificació per la penúltima ronda a Vera Zvonareva i Samantha Stosur. Mentre que la russa ha esperat des de l'hotel a què Radwanska no guanyi cap set en el seu partit, l'australiana ha hagut d'enfrontar-se amb Na Li al cara o creu per aconseguir el passi i l'ha escombrada de la pista. Bartoli ha batut Azarenka en un partit intrascendent.

Sam Stosur està amb confiança després de la victòria a l'Open dels Estats Units

El xoc entre Sam Stosur i Na Li es preveia vibrant i igualat, donada la pressió de les dues jugadores per ser en la lluita pel títol i poder escalar fins al número 3 del món. La balança, però, s'ha decantat amb molta claredat per l'australiana, que ha esclafat la xinesa per 6-1 i 6-0. Tot i que el joc de la vigent campiona de l'Open dels Estats Units ha estat sòlid i s'ha fet forta amb cops molt potents, la clau ha estat la mediocritat de la vigent sustentadora del títol de Roland Garros. Na Li ha fet molts errrors no forçats, ha jugat sense criteri ni cervell i se l'ha vist molt pressionada.

En 66 minuts no ha reaccionat i la segona plaça del grup blanc és per Stosur. La primera és per Azarenka, que en un partit que havia de jugar contra Sharapova, s'ha enfrontat a Marion Bartoli per lesió de la russa. La francesa l'ha guanyada en un tràmit sense interès per definir les quatre que passen a la següent ronda.

En el grup vermell, Vera Zvonareva i Agnieszka Radwanska es jugaven la segona plaça en un partit que ha enfrontat la segona a Petra Kvitova. Només amb un set la polonesa hauria passat, i al principi del matx tot ha apuntat a què ho aconseguiria. El primer parcial l'ha arribat a dominar per 5-1, i algunes veus parlaven de pacte entre les dues perquè Radwanska s'emportés el set necessari per ser a semifinals. No obstant això, la txeca ha començat a rodar-se amb una dreta i un revés espectacular i un domini de tota la pista brillant i per sorpresa de la grada, ha acabat remuntant el set després de portar-lo al tie-break.

En el segon, Radwanska, lluny de desfer-se, ha continuat lluitant deixant-s'hi la pell i ha tingut diversos 'break points' per assolir l'objectiu necessari, però en cap cas ho ha aconseguit. La número tres del món, que està demostrant ser la més en forma aquesta setmana, s'ha defensat amb globus increïbles, ha jugat al contraatac amb pujades eficients a la pista i ha desesperat Radwanska en un final explosiu.

Kvitova, que si Azarenka no guanya el Màsters serà número 2 del món a final de temporada, s'enfronta avui a Stosur. L'australiana l'ha de témer, ja que encara no ha perdut cap partit en indoor aquest any i contra les millors aquesta setmana no ha cedit cap set. L'altra semifinal la jugaran Victoria Azarenka i Vera Zvonareva. La primera s'estrena en un una semi de Màsters mentre que la segona busca la segona final en aquest torneig.

Comparteix i comenta

En portada