El Llevant no pot amb el Reyno de Navarra (2-0)

Alex Torremorell - 30/10/2011, 18:01

El Llevant cau al Reyno de Navarra per 2-0 amb gols de Cejudo i Nino a la primera part. És la primera derrota dels visitants en aquesta lliga que apart, també perden el liderat. Els navarresos per la seva part, es col·loquen amb 14 punts i s'apropen a les posicions europees.

El Reyno celebra el primer d'Osasuna // Agències

Atractiva primera part la que s'ha vist al Reyno de Navarra. Un Osasuna molt ofensiu ha buscat des de l'inici la porteria rival. La primera mitja hora de partit ha estat de dominada pels navarresos que poc els hi ha faltat per obrir el marcador. Cejudo, l'home més actiu en aquesta primera part, ha tingut les millors opcions.

El Llevant per la seva banda s'ha dedicat a buscar contraatacs ràpids per intentar buscar el gol, veient l'ofensiu plantejament que Mendilibar ha presentat pel partit d'avui. Tot i això, el conjunt granota no estava passant masses dificultats per mantenir el resultat.

Passada la mitja hora de joc, i quan el partit semblava que havia perdut l'electricitat inicial, Osasuna ha aconseguit obrir el marcador. Corria el minut 39 quan Cejudo ha caçat un rebuig a la frontal de l'àrea gran, ha buscat el forat, i el seu xut amb la cama esquerra ha estat desviat lleugerament per Del Horno i s'ha colat a la xarxa de la portaria defensada per un Munúa que no ha pogut fer res.

Gairebé sense temps de reacció, Nino ha fet el segon pels locals. Bona lluita d'Ibrahima per fer-se amb la possessió de la pilota, que ha caigut als peus de Nino i no ha perdonat a Munúa. En aquesta ocasió la defensa del Llevant no ha estat suficientment encertada.

La segona part ha estat, lògicament, bastant diferent que la primera. En aquesta ocasió, els valencians han sigut els que han portat el pes del partit i els navarresos els que buscaven les contres. Malgrat això, les primeres ocasions clares han estat per Nino que no ha encertat a trobar la porteria rival.

Cejudo ha fet un gol i ha estat expulsat // Agències

El domini del Llevant s'ha accentuat arrel de l'expulsió per doble groga al minut 58 de Cejudo per una lletja entrada sobre Barkero. La primera groga l'havia vist a la primera part en la celebració del seu gol, on s'ha tret la samarreta. Els de Juan Ignacio Martínez han intentat de totes les maneres superar la defensa d'Osasuna, molt tancada des de l'expulsió. Koné, Rubén Suárez i Xavi Torres s'han quedat a prop de fer el gol, però no hi ha hagut premi final.

El Llevant, després d'aquesta derrota perd el liderat de la primera divisió i es col·loca tercer per darrera dels dos grans amb 23 punts. Per la seva banda, Osasuna amb 14 punts s'apropa a les posicions europees i s'allunya de les posicions de descens.

Fitxa tècnica:

Osasuna: Andrés Fernández; Marc Bertrán (Damià, 13'), Lolo, Sergio (M. Flaño, 33'), Raitala; Puñal, Raúl García (Rubén, 76'), Nekounam; Cejudo, Nino, Ibrahima.

LLevant: Munúa; Pedro López, Ballesteros, Nano (Aranda, 64'), Del Horno; Iborra (Farinós, 53'), Xavi Torres; Valdo, Barkero, Juanlu (Rubén Suárez, 60'); Koné.

Gols: 1-0 Cejudo (39'); 2-0 Nino (43')

Targetes: Iturralde González ha amonestat al local Raúl García; i als visitants Iborra, Del Horno i Valdo. Ha expulsat per doble groga al local Cejudo.

Comparteix i comenta

En portada