El Nàstic destitueix Oliva

Marc Fontrodona - 30/10/2011, 21:25

Aquesta tarda s'ha conegut la notícia. El Gimnàstic de Tarragona ha emès un comunicat on ha explicat que han optat per destituir l'actual entrenador del primer equip, Juan Carlos Oliva. La derrota de dissabte al Mini Estadi contra un Barça B que no sembla un dels rivals més forts de la categoria i que els va enviar a l'última posició, ha estat la guspira que ha encès el foc.

Si el Nàstic es vol mantenir a la lliga Adelante i no baixar a segona divisió B, no podia seguir per aquest camí. Les derrotes s'anaven succeint sense que l'equip mostrés una mínima millora en cada partit que passava. Per això, la directiva ha decidit fer canvis. I el més fàcil, és provar amb un altre entrenador.

Els tarragonins, per tant, posen fi a la trajectòria d'Oliva a l'equip, on estava des de desembre de l'any passat, quan va venir a substituir Luis César Sampedro quan estaven en una situació similar de perill. Aleshores, Oliva va mantenir els grana un any més a segona, però aquest any el joc no convenç. En les 11 jornades que es porten disputades, els catalans no han aconseguit guanyar ni un sol partit. Realment, tot un rècord negatiu. Ara només queda esperar a veure qui es fa càrrec d'un equip que, perquè aixequi cap, costarà molt i molt esforç.

Oliva ja no seurà a la banqueta grana // Arxiu

Comparteix i comenta

En portada