El que importa és guanyar (2-0)

Toni de Pablo - 30/10/2011, 11:36

Garrido guanya crèdit la nit d'avui en doblegar en un partit no massa vistós però efectiu un Rayo Vallecano pràcticament inofensiu. D'aquesta manera el "Submarí Groc" abandona les posicions de descens. Sandoval ha estat expulsat i ha afegit que "xiular contra el Rayo és molt fàcil".

Borja Valero, en una acció durant el partit. // Agències

Borja Valero, en una acció durant el partit. // Agències


El Vila-real ha aconseguit vèncer la malastrugança que el perseguia amb la segona victòria de la Lliga al Madrigal. L'equip de Garrido ha estat força superior al conjunt madrileny, que no ha inquietat en cap moment la porteria local.

Els "groguets" han començat dominant la possessió de la pilota, però no ha estat fins al minut 19 que la superioritat no s'ha traduït en gol: una centrada des de la banda dreta l'ha rematat Bruno amb el cap al fons de la porteria. El porter Cobeño no ha estat massa encertat en rebutjar la pilota.

Just després del gol, Cani s'ha hagut de retirar del terreny de joc al·legant problemes físic, amb la qual cosa Garrido ha donat entrada a Camuñas. Abans de finalitzar la primera meitat, De Guzmán ha provocat un penal un pèl dubtós que l'àrbitre no ha dubtat a xiular. Marcos Senna ha agafat la responsabilitat, però no ha estat capaç de batre Cobeño, que ha fet una gran parada des dels onze metres.

A la segona meitat la tònica ha continuat. Partit controlat pels de la Plana i el Rayo que no mostra símptomes de voler emportar-se el partit. A l'equador de la segona part, una gran jugada de Borja Valero ha acabat amb el 2-0 al marcador.

A partir d'aquí el partit no ha tingut més història. Sandoval s'anava queixant i l'àrbire l'ha expulsat del partit.

Vila-real: Diego López, Zapata, Musacchio, Gonzalo, Catalá, Bruno, Senna (Mario Gáspar, m.48), Borja Valero, Cani (Camuñas, m.23), De Guzmán y Marco Ruben (Hernán Pérez, m.48)

Rayo Vallecano: Cobeño, Tito ( Pacheco Min 67), Arribas, Jordi, Casado; Movilla (Trashorras, m.58), Javi Fuego, Lass, Michu; Piti y Tamudo (Koke, m.20)

Gols: 1-0, m.20: Bruno Soriano. 2-0, m.67: Borja Valero

Comparteix i comenta

En portada