L'Atlètic agafa aire a costa d'un Saragossa inoperant (3-1)

David Castelreanas - 30/10/2011, 21:54

Adrián, amb un doblet, i Domínguez permeten a Manzano seguir amb vida després d'un judici benèvol. El Saragossa, convidat de pedra, ha facilitat molt les coses oferint altre cop una mala imatge fora de casa. Hélder Postiga ha fet el gol de l'honor quan el partit ja es trobava sentenciat. L'afecció matalassera s'ha manifestat en contra dels gestors del seu equip, i ha corejat el nom de Luis Aragonés.

Els jugadors de l'Atlètic celebren un dels gols

Final superada per l'Atlètic de Madrid. Arribava el matx en un moment complicat pels matalassers, que acumulaven cinc jornades sense conèixer la victòria i tenien al tècnic Manzano en el punt de mira. El Saragossa ha estat un còmode contrincant, que no ha inquietat en cap moment el conjunt de la riba del Manzanares.

Començava tranquil el partit, sense oportunitats per cap dels dos conjunts, si bé eren els locals qui controlaven la possessió. I en la primera que ha tingut, Adrián l'ha convertit en gol. Una bona centrada d'Arda Turan la rematat de forma esplèndida l'ex del Dépor al fons de la porteria defensada per Roberto.

El gol ha donat tranquil·litat a l'Atlètic, que ha tocat i tocat la pilota sense impacientar-se. I a la mitja hora de joc, ha obtingut el premi en forma de 2 a 0. Després que Gabi, ex del Saragossa, piqués una falta cap al segon pal, Godín la tocat i Domínguez ha rematat a plaer el segon gol. Còmode avantatge pels locals, i partit que es posava coll amunt pel Saragossa.

El segon temps ha obligat Aguirre a moure fitxa en busca de la reacció, però l'entrada de Lafita i Micael no ha millorat en absolut el seu equip, que ha ofert una pobra imatge. Per la seva banda, l'Atlètic s'ha dedicat a viure de la renda que li donava els dos gols d'avantatge i ha pogut sentenciar a falta de vint minuts per mitjà d'Adrián altre cop. Filipe Luis s'ha endinsat a l'àrea per la banda esquerra i ha servit en safata el gol a l'internacional espanyol sub-21, que ha culminat el seu particular doblet.

El Saragossa, que ja havia abaixat els braços feia estona, ha pogut retallar distàncies en un servei de córner rematat per Hélder Postiga, qui es trobava completament sol dins l'àrea. El portuguès ha anotat el seu tercer gol a la Lliga espanyola, un gol que ha resultat ser estèril. Els locals podrien haver ampliat encara més el seu avantatge, però en les darreres oportunitats ni Falcao ni Diego han estat encertats.

Finalment, el partit ha conclòs amb una bona victòria de l'Atlètic de Madrid, que agafa aire a la zona mitja de la classificació. En canvi el Saragossa veu com l'amenaça del descens s'acosta, i és que els aragonesos tornen a estar només un punt per sobre de la zona perillosa de la classificació.

Fitxa del partit

Atlètic de Madrid: Curtois; Sílvio (Perea 66'), Godín, Domínguez, Filipe; M. Suárez (Tiago 77'), Gabi, Diego (Koke 86'), A. Turan; Adrián i Falcao.

R Saragossa: Roberto; Juárez, Lanzaro, Da Silva, Meira, Paredes (Lafita 46'); Ponzio, Zuculini (Micael 46'), Luis García, Barrera (Juan Carlos 63'); Hélder Postiga.

Gols: 1-0 Adrián (18'), 2-0 Domínguez (30'), 3-0 Adrián (73'), 3-1 Postiga (78').

Incidències: el col·legiat català Estrada Fernández ha amonestat als locals M. Suárez (23'), Gabi (34') i Filipe (91'), i al visitant Ponzio (55').

Comparteix i comenta

En portada