Partit patit, partit guanyat (56 - 66)

Enric Rodon - 30/10/2011, 18:16

L'espectacular inici de partit dels homes de Xavi Pascual i la renda aconseguida durant la primera part del partit (amb una diferència màxima de 22 punts) han permès al Barça Regal endur-se la quarta victòria en cinc partits, que els col·loca líders, conjuntament amb l'Unicaja de Màlaga i el Lucentum Alacant.

Tot i un primer quart màgic, marcat per l'encert anotador de Joan Carles Navarro (21 punts, 21 de valoració) i de la consistència del joc d'Erazem Lorbek, el Barça Regal ha vist com se li complicava un partit que tenia coll avall ja en els primers vint minuts de partit. Després d'un parcial de 0 a 13 a favor dels blaugranes en el primer quart, Xavi Pascual ha començat a repartir minuts entre els jugadors de banqueta. Però el pavelló Fernando Martín mai és una pista senzilla, per la conjunció que es forma entre jugadors i la grada.

 Navarro busca la passada d'Ndong // Foto: F. Martínez

Navarro busca la passada d'Ndong // Foto: F. Martínez

Coneixedor d'aquestes circumstàncies, l'entrenador del Fuenlabrada, Porfirio Fisac, ha organitzat una defensa individual sobre Navarro i Marcelinho Huertas que, literalment, ha eixugat el potencial ofensiu blaugrana. Això es tradueix en un parcial de 10 a 0 a la represa i més de 5 minuts sense anotar per part dels blaugranes. A la banqueta han sonat les alarmes d'una possible remuntada i els catalans s'han encomanat a la intensitat defensiva per evitar mals majors. I l'aposta ha sortit bé, perquè els dos principals referents anotadors de l'equip, el pivot Gustavo Ayón i l'aler Kirk Penney només han pogut sumar 8 punts cadascun en tot el partit, alhora que acabaven el matx amb valoració negativa. Tot i això, el Barça no ha pogut frenar a Mainoldi que, amb 14 punts, ha estat el màxim anotador dels de Fuenlabrada.

Així doncs, en l'últim minut del partit, la diferència entre culers i madrilenys era només de 7 punts, però Navarro ha tornat a aparèixer per rubricar la victòria des de la línia de tirs lliures, anotant els únics quatre llançaments que el Barça ha llençat a cistella en tot el partit. Els blaugranes se situen líders de la lliga ACB i ara esperen la visita del Joventut de Badalona en la sisena jornada del campionat.

Si voleu consultar les estadístiques completes del partit, podeu consultar-les seguint aquest link.

 

56 - Baloncesto Fuenlabrada (13+13+15+15): Colom (3), Laviña (2), Penney (8), Mainoldi (14) i Ayón (8) -quintet titular- Sené (3), Vega (3), Barton (7), Laso (3), Sánchez (5) y Muñoz (-).

66 - FC Barcelona Regal (24+17+14+11): Huertas (13), Navarro (21), Eidson (-), Lorbek (12) i Ndong (4) -quintet titular- Sada (-), Perovic (2), Vázquez (6), Ingles (-), Rabaseda (-) y Mickeal (8).

Àrbitres: J. A. Martín Bertrán, J. J. Murgui y J. J. Martínez Díez.

Comparteix i comenta

En portada