Primera victòria del Racing per agreujar la crisi bètica (1-0)

Marc Fontrodona - 30/10/2011, 21:01

Primera victòria del Racing de Santander en aquesta lliga 2011/12 que serveix per no acabar-se d'enfonsar i per ficar el Betis en una autèntica crisi de resultats. Això sí, lluny de fer un partidàs, el gol càntabre ha estat de penal.

El Racing ja guanya // Agències

Pepe Mel ha fet canvis per veure si poden sortir de la ratxa de mals resultats que estan recollint últimament (5 derrotes consecutives) i que contrasten amb les primeres tres victòries. En canvi, el Racing estava satisfet amb el joc desplegat a Sevilla i per això ha mantingut el mateix esquema.

Amb aquests plantejaments, el partit ha començat dominat pel Betis, que ha superat la pressió descoordinada del Racing. Així ha arribat l'ocasió més clara que han tingut els andalusos, en què Pozuelo ha enviat un xut a la creueta. El partit s'ha anat animant i les ocasions arribaven per part dels dos equips, per part de Beñat i Ustariz pels de Sevilla i de Marc Torrejón i Adrián pels de Santander. Això sí, el marcador no s'ha mogut.

A la segona part altre cop més domini del Betis al començar. Però la història ha canviat quan, en el 62, Stuani ha entrat al terreny de joc i ha trigat un minut en provocar un penal que acabaria donant la victòria als d'Héctor Cúper. Els intents del Betis d'empatar fins el final han estat inútils i Toño ha tornat a fer un partidàs.

Fitxa tècnica:

Racing: Toño; Francis, Álvaro, Torrejón, Cisma; Jairo (Arana, min 26), Diop, Adrián, Munitis (Tziolis, min 71); Koné i Nahuelpan (Stuani, min 62).

Betis: Castro; Isidoro, Dorado, Ustaritz, Nacho; Beñat (Montero, min 74), Iriney (Matilla, min 86), Cañas; Pozuelo, Pereira (Molina, min 78) i Rubén Castro.

Gol: 1-0, min 63. Stuani, de penal.

Àrbitre: Carlos Clos Gómez (Col·legi Aragonès). Ha tret groga a Francis, Diop, Munitis i Álvaro pel Racing; i a Isidoro pel Betis.

Comparteix i comenta

En portada