Scalextric Vettel

Albert Morillas - 30/10/2011, 14:36

Segurament molts de vosaltres heu jugat algun cop a l'Scalextrix, el joc de cotxes sobre rails. A Vettel deu agradar-li molt, doncs a cada carrera li fa un homenatge. Mentre que tots els seus rivals es barallen amb el seu bòlid, l'alemany mai surt de la traçada idònia. Avui, "Grand Chelem": pole, victòria, volta ràpida i primer en tot moment. Completen el podi Button i Alonso. Alguersuari, el millor dels "lents": vuitè.

Els tres afortunats al podi // Agències

Els rivals només veuen a Vettel dues vegades per carrera: a la sortida, i al podi. Sortida perfecta de l'alemany, que de seguida ha agafat distància respecte a Button. El de Red Bull ha sabut jugar en tot moment amb els segons d'avantatge per no veure's mai pressionat. Si guanya les carreres que resten fins el final del campionat, podria igualar el rècord de 13 victòries en un any de Schumacher.

En qualsevol cas, que el lluïment de Vettel no ens faci negar la gran carrera de Button. A la volta inicial ha passat de ser quart a ser segon, i després s'ha esforçat al màxim per atrapar Vettel, sense èxit.

El tercer calaix del podi ha estat per Alonso, que per una vegada no ha vist com el seu Ferrari ha disminuït el seu rendiment amb els pneumàtics durs. De fet, ha estat capaç d'aguantar a Webber, quart, després d'avançar-lo als boxes.

L'anglès Hamilton ha acabat per darrere dels Mercedes de Schumacher, cinquè, i Rosberg, sisè. A mitja carrera ha patit un xoc amb, qui si no, Massa, però aquesta vegada no ha estat culpa seva. Quan ja li havia guanyat la posició el brasiler l'ha envestit. El de Ferrari, en qualsevol cas, no ha acabat la cursa, doncs poques voltes després ha trencat la suspensió del cotxe.

Vuitè ha estat Jaume Alguersuari que, com és habitual últimament, ha estat el millor dels bòlids "lents". I no només això, el català ha guanyat la seva posició de forma totalment merescuda, sense accidents ni esdeveniments estranys. Amb aquest resultat, Toro Rosso atrapa Sauber a la classificació d'escuderies, i Alguersuari cimenta la seva participació per l'any que ve. Els punts han estat completats per Sutil, novè, i Sergio Pérez, desè.

Classificació final del GP de l'Índia

1. S. Vettel (GER) Red Bull Renault 1h.30:35.002

2. J. Button (GBR) McLaren Mercedes a 8.433

3. F. Alonso (ESP) Ferrari a 24.301

4. M. Webber (AUS) Red Bull Renault a 25.529

5. M. Schumacher (GER) Mercedes a 1:05.421

6. N. Rosberg (GER) Mercedes a 1:06.851

7. L. Hamilton (GBR) McLaren Mercedes a 1:24.183

8. J. Alguersuari (ESP) Toro Rosso Ferrari a 1 volta

9. A. Sutil (GER) Force India Mercedes a 1 volta

10. S. Pérez (MEX) BMW Sauber Ferrari a 1 volta

11.V. Petrov (RUS) Lotus Renault a 1 volta

12.B. Senna (BRA) Renault a 1 volta

13.P. di Resta (GBR) Force India Mercedes a 1 volta

14.H. Kovalainen (FIN) Lotus Renault a 2 voltes

15.R. Barrichello (BRA) Williams Cosworth a 2 voltes

16.J. d'Ambrosio (BEL) Virgin Cosworth a 3 voltes

17.N. Karthikeyan (IND) HRT Cosworth a 3 voltes

18.D. Ricciardo (AUS) HRT Cosworth a 3 voltes

19.J. Trulli (ITA) Lotus Renault a 5 voltes

S'han retirat:

K. Kobayashi (JPN) BMW Sauber Ferrari

T. Glock (GER) Virgin Cosworth

P. Maldonado (VEN) Williams Cosworth

S. Buemi (SUI) Toro Rosso Ferrari

F. Massa (BRA) Ferrari

Comparteix i comenta

En portada