Tercer triomf del Barça B en una setmana (1-0)

Pep Tormos - 30/10/2011, 00:21

El filial blaugrama culmina una setmana perfecta i aconsegueix la tercera victòria consecutiva gràcies  a un gol de Carmona. Jonathan Soriano reapareix després d'estar tres mesos de baixa. El Nàstic és cuer i Joan Carles Oliva té les hores comptades.

El Barça B ha aconseguit aquesta tarda una altre victòria en una setmana, aquest cop en el derbi català de Segona, davant del Nàstic de Tarragona. Un solitari gol de Carmona ha valgut els d'Eusebio adjudicar-se una victòria que els situa a la part còmode de la taula. El resultat enfonsa els tarragonins al pou de la classificació.

Carmona ha estat el golejador. // Foto: FCB

El partit ha començat amb el domini i control gairebé absolut per part blaugrana, que avui no ha pogut disposar ni de Deulofeu ni de Cuenca (convocats amb el primer equip per Pep Guardiola). Malgrat el domini, el bon joc no s'ha acabat de materialitzar amb ocasions de gol, i no ha estat fins passada la mitja hora de joc quan Carmona, amb una gran jugada individual, ha establert l'avantatge pel filial.

La represa ha seguit la mateixa tònica que la primera  meitat, amb un Nàstic que ha semblat que pujava les seves línies, però el conjunt d'Eusebio Sacristán ha disposat de dues ocasions només començar la segona part mitjançant Lobato i el mateix Carmona, però els seus xuts no han trobat el camí del gol.

La notícia del partit, a part de la victòria, ha estat la reaparició al terreny de joc de Jonathan Soriano després d'estar tres mesos i mig de baixa. Soriano ha disputat l'últim quart d'hora de matx.

En els últims deu minuts el Nàstic s'ha obert i ha disposat de l'oportunitat més clara pels visitants, amb un xut de Morán.

 

Fitxa tècnica:

FC Barcelona: Oier, Bartra, Muniesa, Carmona (Gustavo min 90), J. Dos Santos, Kiko Femenía (Espinosa min 60), Lobato, Riverola (Soriano min 74), Planas, Balliu, Rafinha.

Nàstic: Rubén Pérez, Álex Ortiz, Seoane, Powel, Peragón, Eloy Gila (Morán min 45), Longás (Álvaro min 67), A. Luna (Tuni min 64), Xisco Campos, Arzu, Sergio Juste.

Gol: 1-0 Carmona, min 39.

Comparteix i comenta

En portada