Un penal inexistent condemna l'Espanyol (2-1)

Albert Bermúdez - 30/10/2011, 23:56

El Málaga i l'Espanyol han disputat un partit molt interessant, que ha tingut ocasions per totes dues bandes i que, si més no, cap dels dos mereixia perdre. Tanmateix, el col·legiat Delgado Ferreiro s'ha tret un penal inexistent de la màniga per unes suposades mans de Romaric i que Apoño ha transformat en el 2-1 definitiu.

Weiss ha estat titular // Agències

No ha trigat el Málaga a aprofitar-se de la primera greu errada defensiva dels pericos. Entrat el minut 5 de partit, Monreal ha aprofitat un forat quilomètric per regalar el gol a Rondón, que ha empès la pilota al fons de la xarxa. L'Espanyol ha mostrat una cara massa agressiva per intentar aturar un Málaga que avançava per on volia. Weiss i Forlín són clars exemples d'aquesta contundència i han vist la groga, tot i que el color de la targeta de l'argentí era encara més fosca.

A partir dels vint minuts de partit l'Espanyol s'ha començat a adonar que estava jugant un partit i s'ha asserenat, ha intentat controlar la pilota i ha dominat en la possessió, però els contraatacs del Málaga deixaven clar que el segon gol local estava tan a prop com el de l'empat. I és que el mateix Rondón, autor del primer tanto, ha estat a punt d'ampliar distàncies, però Raúl Rodríguez ha salvat sota pals. Just abans d'arribar al descans, però, l'Espanyol ha aconseguit igualar el marcador a pilota aturada, el millor recurs per als blanc-i-blaus: gran centrada de Weiss i millor rematada d'Álvaro Vázquez.

El gol d'Álvaro ha estat insuficient // Agències

Els papers han canviat a la segona part, tot i que de manera més moderada. El Málaga tenia la possessió i ha merescut més el gol, però sense causar grans ocasions. Tot i això, els de Pochettino han sabut crear perill al contraatac. L'àrbitre s'ha equivocat en decantar la balança a favor del Málaga quan més igualat estava el partit. Equivocació perquè el penal que ha assenyalat per mans de Romaric ha deixat l'ull inflat al migcampista, prova que la pilota s'havia trobat amb la seva cara i no amb les mans. Apoño ha transformat el penal amb paciència. L'Espanyol no s'ha rendit i ho ha intentat de totes totes, però el Málaga ha disposat de dues grans ocasions que no ha aconseguit convertir. L'electrònic no s'ha mogut més.

Málaga CF: Willy, Gámez, Demichelis, Mathijsen, Monreal, Joaquín (Sergio Sánchez 91'), Toulalan, Duda (Van Nistelrooy 68'), Isco (Apoño 68'), Cazorla y Rondón.

RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Galán, Raúl R., Héctor Moreno, Dídac; Romaric (Pandiani 76'), Forlín (Baena 82'), Weiss (Sergio García 55'), Verdú; Dátolo i Álvaro.

Gols: 1-0 Rondón (5'); 1-1 Álvaro (44') 2-1 Apoño (p. 73')

Targetes: Amonestats els locals i els visitants Weiss, Forlín, Galán, Cristian

Comparteix i comenta

En portada