Valdés, a 37 minuts del rècord de Reina

Marc Fontrodona - 30/10/2011, 22:30

El porter del Barça, Víctor Valdés, va completar contra el Mallorca el seu vuitè partit consecutiu sense encaixar cap gol. Ara mateix, es troba a només 37 minuts del rècord absolut de l'històric Miguel Reina aconseguit la temporada 72-73.

La victòria per 5 a 0 contra el Mallorca va servir perquè Messi tapés boques i amb un hat-trick no donés més motius per dubtar del seu estat de forma i anímic. Però també va servir perquè la defensa demostri que estan en un moment sensacional de forma i Valdés augmentés el rècord de partits imbatut. Ara mateix, només Miguel Reina ha estat més temps amb la porteria a zero que ell. Un total de 824 minuts. Si Valdés no n'encaixa cap durant 37 minuts en el compromís europeu de dimarts, passarà a la història com el porter que haurà estat més temps amb la porteria a zero de tots els què han passat per can Barça

Fins ara, Atlètic, Sporting, Racing, Sevilla, Granada i Mallorca han estat incapaços de fer-li un gol. Si a aquests, li sumem els del final del partit a Mestalla, on va rebre l'últim gol (fet per Pablo Hernández), sumen un total de 787 minuts. El de Gavà, per altra banda, ja en pota 813 només en el Camp Nou. Allà, no n'encaixa cap des de la temporada passada en la jornada 29. Registres espectaculars. I per si fos poc, ja és el cinquè jugador que més partits ha vestit de blaugrana, superant a Guillermo Amor amb 422 enfrontaments.

Comparteix i comenta

En portada