Victòria còmoda del Lleida (3-0)

Albert Bermúdez - 30/10/2011, 16:01

Gran i important victòria del Lleida Esportiu, que ha derrotat per un contundent 3-0 que ha reflectit la superioritat del conjunt que entrena Emili Vicente, que li ha costat sentenciar el partit fins que, de penal, ho ha aconseguit.

Verdú celebra el gol de penal // Albert Bermúdez

El Lleida Esportiu no ha donat treva al Manacor en la visita del conjunt insular al Camp d’Esports. I és que els de Toni Seligrat no han tingut gairebé opcions de crear perill a la porteria de Víctor Ibáñez.

Els de la Terra Ferma s'han avançat al minut vint amb un gol d’oportunisme a pilota aturada de David Giménez. Al llarg de tot el partit qui n'ha portat el pes ha estat el Lleida, que hauria pogut marcar el segon abans d’arribar a la mitja part, però la rematada d’Imaz ha marxat per sobre el travesser. Just abans d'arribar a la mitja part, una dura entrada sobre Canario ha estat molt protestada per l'afició local, però l'àrbitre no ha assenyalat ni falta i el final ha estat molt crispat.

Imaz ha estat substituït a la segona part // Albert Bermúdez

No ha anat a més la crispació a la segona part. Els del Segrià han tingut les coses molt més de cara des que, començada la segona part, Campins deixava el Manacor amb un jugador menys per segona groga. Però el conjunt illenc encara es quedaria amb un jugador menys, i és que Rafa, que acabava d’entrar al camp, ha agredit dins l’àrea Ballesteros i ha vist la vermella directa. L’àrbitre ho ha vist i ha xiulat el penal, que ha transformat Verdú.

Amb el marcador i el partit completament controlats, el Lleida ha arrodonit el marcador amb un gran gol des de la frontal obra de Jaume Sobregrau, que s’ha estrenat com a golejador amb els blaus.

Lleida Esp.: Víctor; Sobregrau, Pau, Jerson, Verdú; Jaume (Massana 78’), Casquero, Canario (Ballesteros 75’), David Giménez; Imaz (Jorge Giménez 63’), Asier

CD Manacor: Gaspar; Abel, Julio, Barbón, Roberto; Mut, Llull (Rafa 46’), Arnau (Petete 54’), Campins; Gili (Nico 65’), Artabe

Gols: 1-0 David Giménez (20’); 2-0 Verdú (p. 77’); 3-0 Sobregrau (90’)

Incidències: El Col·legiat Ander Zarrabeitia ha amonestat els locals Casquero i Verdú i el visitant Artabe. Expulsats, pel Manacor, Campins per doble groga (48’) i Rafa per vermella directa (76’)

Comparteix i comenta

En portada