Victòria a l'últim segon, i amb golàs, del Sant Andreu (1-0)

Marc Fontrodona - 30/10/2011, 20:17

Quarta victòria consecutiva de la Unió Esportiva Sant Andreu que els col·loca sisens i empatats a punts amb el quart, ara mateix l'Hospitalet (proper rival dels andreuencs). Quan les coses van bé, tot surt bé. Al principi de temporada era a l'inrevés i ara toca aprofitar la bona sort. I és que, després d'un partit on no hi ha hagut gaires ocasions clares i l'empat a zero era força just, ha aparegut Marc Martínez en el 93 per marcar un gol per tota l'escaire i donar els tres punts als catalans.

Els jugadors s'abracen després del gol // Agències

El Teruel ha sortit amb un plantejament clarament defensiu i sense idees en atac. Això ha permès al Sant Andreu tenir les primers ocasions del partit i fins i tot veure com li anul·laven un gol a Marcos per fora de joc. Amb un Marc Martínez molt actiu des del minut 1, l'equip quadribarrat buscava el joc directe, ja fos amb passades dels centrals o bé amb combinacions molt ràpides entre els 4 homes més avançats: Marcos, Luis Blanco, Quim Araújo i Xavi Jiménez.

Tot i que la pilota rondava més per l'àrea aragonesa, no s'acabava de concretar. L'ocasió més clara l'ha tingut Marcos en un cop de cap que ha sortit desviat a córner per un defensa. I també l'hauria pogut tenir Araujo just quan el col·legiat ha xiulat el final de la primera part, perquè Morales li havia fet una passada llarga molt bona. No ha estat així i s'ha marxat sense gols al descans.

A la segona part, el Teruel ha reculat fins a estar pràcticament els 45 minuts en el seu propi camp.  Fruit d'això, el Sant Andreu s'ha apropat amb més perill i Araujo avisava al minut 5. Després d'aquest petit "setge" i activitat inicial, els catalans han tingut uns moments de desconcentració, els únics del partit, i en un parell d'ocasions de Monforte i Gerardo, el Teruel podria haver-se avançat en el marcador. Morales, fent un bon partit com habitualment, ho ha pogut evitar. I després d'això, monòleg andreuenc. Les ocasions més clares, de Marc Martínez en un contra un amb el porter i Nakor Bueno de cap en el 45.

Quan semblava que el partit estava vist per sentència i s'acabava aquesta ratxa de 3 victòries consecutives, Arnau Tovella ha assistit a Marc Martínez a prop del vèrtex esquerra de la porteria d'Oscar. El migcentre l'ha rebut, ha aixecat el cap i no s'ho ha pensat ni un sol segon. El seu xut ha sortit a una velocitat endimoniada i s'ha col·lat per l'escaire, deixant bocabadats els defenses, fent inútil l'estirada del porter i provocant l'eufòria descontrolada al Narcís Sala, que veu com -ara sí- la sort els somriu. I que duri.

Fitxa tècnica:

UE Sant Andreu: Morales, Rubén (Arnau 85′), Moyano, Carroza (Nando 71′), Xavi Jiménez, Marcos, Luis Blanco (Nakor Bueno 61′), Marc Martínez, Quim Araujo, Dídac i Fran Grima.

CD Teruel: Oscar Fornies, Pablo Garcia, Carlos David, Monforte, Cesar (Souto 71′), Gerardo (Cirri 65′), Valleros, Alex Sánchez (Ismael 80′), Victor Salas, Bruno i Aimar.

Gols: 1-0 Marc Martínez (93′)

Àrbitre: Suárez Betancor, del col·legi canari. Ha mostrat la groga als locals Carroza i Dídac, i als visitants Valleros, Bruno i Aimar.

Comparteix i comenta

En portada