Antonio Cassano, hospitalitzat

Marc Vidal Ordeig - 31/10/2011, 13:46

El jugador del Milan va haver de ser hospitalitzat dissabte al vespre després de tenir problemes de parla, visió i coordinació. Fins ara se'n desconeixen les causes i ni el club ni el centre hospitalari han emès cap comunicat.

No hi ha comunicat mèdic sobre l'estat de Talentino // Agències

L'ex jugador de Madrid, Roma i Sampdoria va haver de ser hospitalizat tot just aterrar del vol que tornava l'expedició del Milan de Roma, on els milanistes van guanyar 2-3. Cassano va tenir problemes de parla, visió i coordinació i per això va ser ingressat d'urgències al departament de neurologia del l'Hospital Policlínic de Milà on li estan fent proves.

Els metges desconeixen el perquè dels problemes del jugador de Bari ja que totes les proves han resultat negatives i sembla que està millorant, així ho ha afirmat Adriano Galliani, president del club, que també ha dit que hi ha pogut parlar aquest matí.

Encara no se sap el diagnòstic del jugador que estarà hospitalitzat almenys fins demà. Experts consultats indiquen, sempre en el camp de la hipotèsi ja que no hi ha cap comunicat oficial, que els símptomes són els d'una isquèmia transitòria (AIT), tot i que també podria ser una baixada de sucre o de pressió.

Òbviament Antonio Cassano no serà a l'expedició del Milan que juga dimarts a Minsk contra el BATE Borisov la quarta jornada de la lligueta de Champions. De fet, no se sap quant de temps haurà d'estar de baixa.

És el segon jugador milanista que ha d'agafar la baixa per problemes neurològics després que la setmana passada Gennaro Gatusso anunciés que estarà entre 2 i 6 mesos allunyat dels terrenys de joc per una paràlisi del nervi òptic.

Comparteix i comenta

En portada