Cop de puny del Polo a Madrid (2-3)

Carlos Tost - 31/10/2011, 10:01

Els barcelonins s’imposen a domicili al Club de Campo, i mantenen intactes les seves opcions de guanyar la Lliga. L’Atlètic de Terrassa, per la seva part, torna a golejar, i s’escapa a la classificació.

El porter del Club de Campo, Xavi Trenchs // Frank Uijlenbroek

Després de la derrota enfront l’Atlètic de Terrassa, i l’empat el passat diumenge amb l’Egara, el RC Polo, estava obligat a treure un bon resultat de la seva visita al camp del totpoderós Club de Campo. I ho aconseguit amb una victòria convincent (2-3), que deixa molt tocat a l’equip madrileny. En la primera meitat, Manel Terraza, ha avançat als barcelonins al marcador. Només iniciar-se el segon temps, Roger Padrós ha situat el 0-2, i tot i que els locals han retallat distancies, de nou, l’internacional Manel Terraza, ha fet l’1-3. A las acaballes del partit, el Club de Campo ha marcat el segon gol, que ha maquillat el marcador final.

L’Atlètic per la seva part, continua amb velocitat de creuer, i ha golejat (5-1) a l’equip revelació de la temporada, el Complutense. Només s’havien disputat 60 segons de partit, quan el màxim golejador de la Lliga, Santi Freixa ha marcat el primer gol del partit. Del possible empat, amb una jugada molt clara del visitant Victor Sojo, que ha aturat Cristina Peñalba, s’ha passat al 2-0, amb un gol d’Iñaky Feewixa, que  ha aprofitat una pilota dividida dins de l’àrea per marcar.A la segona meitat, no ha canviat el guió i l’Atlètic amb tres gols més, un de Santi Freixa, un de Sergi Enrique i el darrer d’Albert Sala, ha col·locat el 5-0 al marcador. A la recta final, Guillermo Nevado, ha fet el gol de l’honor del Complutense.

El CD Terrassa ha sumat dos punts molt importants al superar amb molta claredat (4-0) al Benalmádena malagueny. Al minut 10, Xavi Lleonart de penal córner ha avançat als locals, i Oriol Bach al 18, ha fet el segon gol, després d’una jugada espectacular del migcampista de Les Pedritxes. A la segona part, un gol d’Àlex Sabater, i de nou un de Xavi Lleonart, han rematat un partit plàcid de l’equip terrassenc.

Qui de nou ha punxat de manera inesperada, ha estat el Club Egara, que no ha passat de l’empat (0-0), en la seva visita al camp de l’Atlètic de San Sebastià, i s’allunya una miqueta més de la part alta de la classificació. De la resta de la jornada, destaca el punt aconseguit pel Barça (2-2), al camp del Pozuelo, rival directe dels barcelonins, i la victòria (3-1) del Ciutat de Les Palmes, enfront del Tenis, que posa molta emoció a la part baixa de la taula classificatòria.

Aquest dimarts, a les 12:30, es disputarà el CD Terrassa- Club de Campo, ajornat el passat cap de setmana, per la presencia dels madrilenys en la primera fase de l’EHL.

Classificació

1- Atlètic de Terrassa             13 p.

2- RC Polo                             11 p.

3- Club Egara                         10 p.

4- Club de Campo                  9 p. (-1)

5- Complutense                      9 p.

6- CD Terrassa                       6 p. (-1)

7- Pozuelo                              5 p.

8- RS Tenis                            5 p.

9- Benalmádena                     4 p.

10- Atlètic San Sebastià         4 p.

11- FC Barcelona                   3 p.

12- Ciutat de Les Palmes       3 p.

 

Comparteix i comenta

En portada