El Bayern espanta

Marc Vidal Ordeig - 31/10/2011, 13:17

Quan semblava que la Bundesliga podria ser divertida fins al final amb el Bayern punxant fa 7 dies i el Borussia Dortmund arribant com un tren de mercaderies sense frens, paret de formigó a Stuttgart i el tren que perd velocitat. A Munic, mentrestant es miren les batalles entre perseguidors amb aquell mig somriure condescendent del que se sap superior.

Mario Gómez duu 12 gols aquesta temporada // Bundesliga.de

I és que Mario Gómez i Bastian Schweinsteiger van trigar només 19 minuts a posar el 2-0 al marcador davant el Nuremberg i va decidir fer com el Barça dels millors partits, és a dir, adormir el partit i veure com van caient els gols. 4-0 al final i el Bayern que duu un +27 en la diferència de gols. Entre els 4 següents equips a la classificació duen +30 gols. L'Allianz Arena ja comença a ser un d'aquells camps on els equips salten a la gespa derrotats, resant perquè no els caigui un bany de futbol i gols de mans d'un equip que pot ser molt i molt perillós a Europa si al març segueix igual.

Al segon lloc hi trobem la sorpresa de la classificació. El Shalke 04 va trampejant com pot els partits de la mà d'un Raúl al qual mai se li acabarà las pólvora. D'acord que queda molta lliga, però els miners no patiran com l'any passat i somniaran tota la temporada amb poder repetir la gesta de les semifinals de Champions de l'any passat.

A Raúl no se li acabarà mai la pólvora // Agències

El tren de Dortmund no va descarrilar amb la paret de formigó d'Stuttgart però si que va frenar, i molt. L'empat a un al Mercedes-Benz Arena té regust de poc pels homes de Klopp que ja tornen a tenir el Bayern a 5 punts i un món de joc. La bona notícia és que sembla que potser el jove Mario Götze està arribant al seu millor nivell.En 4rt i 5è llocs hi trobem dos equips que la setmana passada semblava que perdien posicions però que han tornat a guanyar i a olorar les places de Champions. Werder Bremen i 'Gladbach van guanyar i no semblen estar disposats a oblidar-se de jugar l'any vinent a Europa. Les seves places les han guanyat a Stuttgart i Hannover 96 que són els damnificats de la jornada.

Per baix, l'Hamburg ha sortit, per fi, de les places de descens directe i ja és en promoció de permanència. Tot i això sembla que si no canvien molt les coses aquesta plaça se la disputara Mainz i Augsburg, tots dos amb més futbol que sort. El Friburg sembla sentenciat. No tant per la classificació sinó pel joc, divendres van passar 88 minuts amb 0-1 al marcador i van ser incapaços de superar el jove porter del Bayer Leverkusen Bernd Leno.

Així estan les coses a la Bundesliga, però tot pot ser que dilluns vinent estiguin completament al revés. És la grandesa d'una lliga on la igualtat predomina i no hi ha grans diferències entre els equips (bé, excloent-ne el Bayern). Que segueixi la festa!

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada