Jorge D'Alessandro, nou entrenador del Nàstic

Toni de Pablo - 31/10/2011, 17:32

L'argentí substituïrà Juan Carlos Oliva per reconduir la nau grana que, després d'haver perdut el partit al Mini contra el Barça B, és cuer amb només 4 punts sumats. S'espera que el nou míster arribi a les pròximes hores a la ciutat tarragonina.

Jorge D'Alessandro, en una imatge d'arxiu.

Jorge D'Alessandro, en una imatge d'arxiu.

La directiva del Nàstic de Tarragona ja ha trobat substitut per Joan Carles Oliva. Serà l'argentí Jorge D'Alessandro, després que hagi arribat a un acord que el vincula amb l'entitat grana fins que acabi la temporada.

Ahir a la tarda es va efectuar una reunió entre els màxims dirigents tarragonins, i es van plantejar altres noms com Esteban Vigo, Sergi Barjuán o el "Chapi" Ferrer. Finalment serà l'argentí qui ocupi el lloc de tècnic, possiblement per la bona relació amb el segon entrenador del Barça, Tito Vilanova, fet que ha facilitat l'operació.

Comparteix i comenta

En portada