Només el Montpeller aguanta el ritme del PSG

Sergi Pagès - 31/10/2011, 14:56

Montpeller i Paris Saint-Germain mantenen el seu pols particular en el més alt de la classificació. Els parisencs, tot i sumar la seva sisena victòria consecutiva, no deixen enrere un Montpeller que és segon a només tres punts. El Lille perd pistonada després d’empatar i el Lió guanya al Saint-Étienne.

Segueix sorprenent el Montpeller, que està sent l’únic equip capaç de seguir l’estela del totpoderós Paris Saint-Germain al capdavant de la classificació. Els parisencs van sumar una nova victòria (i ja en van sis de consecutives) aquesta vegada contra un valent Caen que els va posar les coses difícils. El Montpeller afiança la seva segona plaça amb una clara victòria contra el Nancy. El Lille, per la seva banda, es queda enrere després d’empatar amb el Valenciennes mentre que el Lió va guanyar el Saint-Étienne en el derbi. El Marsella també va guanyar i el Bordeus surt per fi de la zona de descens.

 

El Montpeller segueix sorprenent

L’alternativa és el Montpeller

Nova i clara victòria del conjunt dirigit per René Girard, que es consolida a la segona plaça amb tot els mereixements. Aquesta vegada davant del modest Nancy, el Montpeller va tornar a demostrar que ho té tot per convertir-se en un dels grans a França: bon joc, bons jugadors, un gran tècnic i un enorme davanter com és Olivier Giroud, que amb una nova diana ja és el màxim golejador de la lliga. Tot i les ocasions, contra el Nancy els gols no van arribar fins a la segona meitat. Giroud en primera instància, i Camara després, van anotar els dos gols del partit. Amb aquesta ja són tres les victòries consecutives del Montpeller, que segueix segon a tres punts del líder, el Paris Saint-Germain. El Nancy s’enfonsa encara més i és penúltim.

 

Nené va marcar-ne dos de penal

La ‘pegada’ del PSG no té rival

Partit espectacular el viscut al Parc dels Prínceps, on un Caen que va jugar amb deu jugadors gairebé tot el partit va plantar cara al totpoderós PSG. Els visitants no van mostrar cap mena de prudència davant dels parisencs, i van plantejar un partit a cara o creu que va acabar amb sis gols. Tot i avançar-se primer gràcies a un gol d’Heurtaux, ràpidament es van tòrcer les coses pel Caen, que al minut vint es quedava amb deu i Nené els empatava de penal. A partir d’aquí, ofensiva dels parisencs que va traduir-se en dos gols més, obra de Ménez i Nené, també de penal. El Caen reduiria distàncies a poc pel final, amb una diana de Vandam però Pastore avortaria tota reacció amb un darrer gol.

 

El Valenciennes va frenar al Lille

El Lille no pot amb el Valenciennes

La vida al revés en l’enfrontament entre el modestíssim Valenciennes i l’actual campió, el Lille. Els locals, especialment després del descans, van tancar al Lille en el seu camp i van disposar de diverses ocasions per emportar-se uns tres punts que l’haguessin fet sortir de la zona de descens. El Lille, per la seva part, no va donar sensació de perillositat en cap moment del partit, tot i que Rudi Garcia va posar sobre la gespa tot el seu arsenal: Hazard, Sow, Joe Cole, Payet, De Melo,... No obstant, el porter Landreau va ser l’home més destacat. Amb l’empat, el Lille veu com s’allunya el Paris Saint-Germain mentre que el Valenciennes segueix en zona de descens.

 

Dabo va ser expulsat al 52'

El Lió guanya amb deu

L’Olympique de Lió va aconseguir una meritòria victòria en el tradicional derbi contra el Saint-Étienne. Després de trobar-se en la Copa entre setmana, tots dos conjunts es tornaven a citar amb molts comptes pendents de l’eliminatòria copera. Com a bon derbi, el partit es va caracteritzar per les contínues interrupcions i pel joc subterrani, i va acabar amb un expulsat: el lionès Dabo tot just començar la segona part. El resultat  encara era d’empat a zero i semblava que les coses es complicaven pels de Lió. A deu minuts pel final, Briand rescatava l’Olympique amb un gol afortunat i Gourcuff anotava el segon en el descompte. El Lió és quart a sis punts del líder.

 

Comparteix i comenta

En portada