Bayern, Inter i United, líders dels seus grups

Sergi Pagès - 02/11/2011, 23:18

Tots tres han complert els pronòstics i han guanyat els seus respectius partits, fent-se tots ells amb el liderat dels seus grups. L’estrella de la jornada europea és Mario Gómez, que amb un ‘hat-trick’ ha propiciat la victòria del Bayern. El Vila-real, el Dinamo de Zagreb i l’Otelul Galati, eliminats.

Mario Gómez ha anotat un 'hat-trick' contra el Nàpols

Mario Gómez porta el Bayern a la victòria (3-2)

Un hat-trick del davanter alemany ha estat suficient per a què el Bayern de Munic vencés un Nàpols combatiu. Tot i la gran primera part dels bavaresos, els italians s’han refet dels tres gols encaixats i, mitjançant dues dianes de Federico Fernández a pilota parada, han donat emoció al partit. Les expulsions finals de Badstuber i Zúñiga han afegit èpica al duel.

Golejada de l’Ajax al Dinamo (4-0)

Els holandesos prenen avantatge en la lluita per la segona plaça gràcies a la contundent golejada que ha aconseguit contra el Dinamo de Zagreb. Amb gols de Van der Wiel i Sulejmani, l’Ajax ha marxat a la mitja part amb victòria al marcador, que s’ampliaria en la segona meitat amb dianes de De Jong i Lodeiro. Els ‘ajacied’ tenen tres punts d’avantatge sobre el Lió.

El United venç i és líder (2-0)

Clara victòria dels ‘red devils’ sobre el modest Otelul Galati, que després de perdre a Old Trafford queda matemàticament eliminat de la Lliga de Campions. El Manchester United no ha donat opció als romanesos i, en el minut 8, l’equatorià Valencia ha marcat el primer de la nit. Tot i disposar de nombroses ocasions, ha estat Rooney, a cinc minuts pel final, qui ha marcat el segon. Els de Ferguson són líders.

El Basilea sorprèn el Benfica (1-1)

L’equip portuguès ha perdut el liderat del seu grup després d’empatar a casa contra el Basilea. Els lusos s’han avançat ben d’hora amb un golàs del jove davanter espanyol Rodrigo. Tot feia preveure una victòria local, però el Benfica ha desaprofitat les seves ocasions, i el Basilea ha sabut aprofitar la seva gràcies a un gol de Haggel. El setge final dels lisboetes no ha donat resultat.

Samuel ha marcat el 1-0 a la sortida d'un corner

L’Inter és gat vell (2-1)

En un xoc on els italians no han estat en cap moment superiors al Lille, s’han emportat finalment els tres punts gràcies a una lliçó d’eficàcia i experiència. En la primera meitat, Samuel ha avançat l’Inter gràcies a un gol a la sortida d’un corner. En la segona, els francesos ho han intentat tot, però ha estat Diego Milito qui ha marcat la sentència. Només De Melo ha reduït distàncies a les acaballes.

El pal salva el CSKA (0-0)

En un partit que s’ha caracteritzat per les poques ocasions i per un joc travat, l’emoció s’ha viscut als minuts finals. A vint minuts per l’acabament, el CSKA de Moscou s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió del seu home gol, Doumbia. Els russos han reculat i, en la última jugada del partit, el Trabzonspor ha enviat una pilota al pal que podia haver estat definitiva.

Comparteix i comenta

En portada