Cal prendre's seriosament el cas del Vila-real (0-3)

Albert Bermúdez - 02/11/2011, 22:37

El Vila-real diu adéu a les poques opcions que tenia de seguir a la Champions de manera escandalosa, humiliat pel Manchester City i mostrant problemes greus, no només de cara a la Lliga de Campions sinó també a les seves aspiracions d'obtenir resultats positius en la Lliga. Un contundent 0-3 en què han estat maltractats i humiliats per un conjunt liderat per Touré i Silva, un recital d'individualitats entrelligades que han passat com un rodet pel Madrigal.

El Vila-real ha acabat per terra // Agències

Sort que el Vila-real, els mèrits per ser a la Lliga de Campions, el va fer la temporada passada, perquè el que vindria a ser aquesta deixa molt a desitjar. Cert és que l'absència de Nilmar i Rossi és més que determinant, però aquest submarí groc s'està enfonsant mica en mica. I això que el principi del partit prometia a favor dels de Garrido, però l'esgarrifosa ineficàcia de Joselu sumada a la desaparició d'Hernán Pérez, que gairebé no ha tocat pilota, ha provocat que al primer atac del City, entrat el segon quart d'hora de partit, el Vila-real s'espantés, però al minut 30 Touré no ha perdonat i ha batut Diego López amb un gran xut creuat.

No s'ha quedat curt el City rient-se de la defensa. Jugades de Touré que deixen en evidència més de tres rivals, eslàloms espectaculars de Silva, esprints de Milner, internades de Nasri i un túnel de Balotelli que ha provocat el penal, en l'última acció de la primera part i que ell mateix ha transformat.

Silva no ha marcat però s'ha passejat // Agències

El factor del gol psicològic ha condicionat molt la segona part, que ha tingut un City molt còmode sobre la gespa i, conseqüentment, un partit més ensopit en què els locals ho han intentat per mantenir l'orgull però sense estar realment convençuts que l'empat podria arribar i tot. Mentrestant el City ha fet gaudir els seus espectadors amb un seguit de jugades, combinacions i accions individuals que han deixat bocabadat, alhora que molt decebut, el Madrigal. El 0-3 ja ha estat decadent. Ha estat en una nova gran jugada d'equip del City que ha acabat a peus de Touré, avui inspiradíssim, que ha deixat Gonzalo clavat a terra i ha batut Diego López amb una facilitat desesperant.

Amb el marcador de 0 a 3 s'ha arribat al final del partit. El City no s'ha molestat ni tan sols a cedir per al gol de l'honor i Garrido s'ha limitat a fer debutar Oriol i Bordás, a més d'arrancar l'únic aplaudiment de l'estadi, per celebrar el retorn d'Ángel 9 mesos després d'una greu lesió de lligaments. No tot ha estat tan catastròfic, al menys pel lateral groguet, que ha sentit l'estima de l'afició.

Vila-real: Diego López, Mario, Gonzalo, Musacchio, Catalá, Marchena, Wakaso (Bordás 76'), Borja Valero, De Guzmán (Ángel 75'), Hernán Pérez (Oriol 83') i Joselu

Man. City: Hart; Savic, Zabaleta, Kompany, Clichy; De Jong, Touré (Agüero 73'), Nasri, Milner, Silva (Adam Johnson 64') i Balotelli (Kolarov 81')

Gols: 0-1 Touré (30'); 0-2 Balotelli (p. 45+2'); 0-3 Touré (70')

Targetes: Pedro Proença (Portugal) ha amonestat els locals Wakaso, Catalá, Musacchio i Hernán Pérez; i el visitant Balotelli

Comparteix i comenta

En portada