La Juventus enfonsa més l'Inter i recupera el liderat

Marcel Sanromà - 02/11/2011, 11:04

La Juventus torna al liderat // Agències

En un inici de temporada gris, l'equip menys dolent està sent la Juventus, que recupera el liderat després de vèncer l'Inter al Giuseppe Meazza per 1-2, amb gols de Vucinic i Marchisio. La derrota enfonsa una mica més els nerazzurri, que han perdut més partits (5) que no pas els que ha guanyat o empatat (4).

Tampoc gira del tot rodó el Napoli, que tot i mantenir-se en posicions elevades i anar bé a la Champions, va caure per 2-1 al camp del fluix Catania, tot i que Cavani havia avançat els visitants en el primer minut del partit. Millor carbura ja el Milan, que va guanyar per 2-3 la Roma a l'Olímpic, amb un doblet de Zlatan Ibrahimovic i un cop de cap de Nesta. Bojan va tornar a marcar, a les acaballes del partit, però només va servir per maquillar el resultat final. Antonio Cassano va ser hospitalitzat després del partit amb malestar general i aquest dimecres el club i el centre mèdic anunciaran exactament l'estat del davanter.

Ibrahimovic ha posat la directa amb el gol // Agències

Tots aquests partits es van jugar dissabte. Diumenge va deixar-nos la victòria de la Lazio per 0-3 al camp del Cagliari, en el partit que cloïa la jornada amb un nou gol de Klose, que en suma sis, i amb gol de Rocchi, que suma el seu gol 100 amb el conjunt romà. Però els laziale són tercers, perquè Udinese va recuperar el camí del triomf en vèncer per un solitari 1-0 el Palermo gràcies al de sempre, a Di Natale.

A més, el Siena va superar amb contundència el Chievo, que encadena quatre derrotes i s'apropa a l'abisme del descens. Un doblet de Mattia Destro (jugador cedit pel Genoa i en co-propietat amb l'Inter) obria el marcador, i tancaven la golejada Gaetano D'Agostino i Calaiò, que es comença a destapar com a golejador quan s'apropa a la trentena. Italians...

El Bologna millora i surt del pou // Agències

Segona derrota de la temporada de l'Atalanta, que tot i que està quallant un magnífic inici de lliga, i amb els números a la mà hauria d'ocupar la cinquena posició, continua sense desenganxar-se del descens per culpa de la sanció pel cas de les apostes de què, en canvi, es va salvar el Chievo, que amb una sanció similar seria últim. Els de Bèrgam van perdre per 3-1 al camp d'un Bologna que, a poc a poc, va aixecant el vol.

Finalment, la Fiorentina va guanyar per 1-0 el Genoa amb gol de Lazzari en el retorn de Sebastien Frey a Florència, i ambdós conjunts són els més equilibrats de la lliga amb tres victòries, empats i derrotes. El Parma va vèncer per 2-0 el Cesena i Lecce i Novara van empatar a 1 en el duel mediocre de la jornada. Pels locals va marcar Strasser, jove migcampista cedit pel Milan.

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada