Pocs gols i molts fronts oberts

Marc Fontrodona - 02/11/2011, 11:11

La quarta jornada de la lligueta de la Champions ha servit perquè totes aquelles coses que s'havien d'encarrilar i resoldre, encara segueixin igual. I tot això, amb pocs gols. El Chelsea ha empatat al camp del Genk, el Milan al del BATE, el Marsella al de l'Arsenal i l'Apoel és més líder del seu grup. Totes les classificacions, a la pàgina web de la UEFA.

BATE - Milan

Robinho lluita una pilota amb Valadzko // Agències

El conjunt milanista va empatar contra tot pronòstic davant el BATE Borisov (1-1). Per mantenir-se amb el Barça (que va guanyar 0-4 al Viktoria) en la lluita pel liderat i no perdre números, era bàsic que no s'escapessin punts, però no va poder ser. Primer va marcar Ibra i li va dedicar a Antonio Cassano. A la segona, un penalt d'Abate el va transformar Bressan en l'empat definitiu.

Genk - Chelsea

El campió de la lliga belga ha fet entrabancar-se a un dels grans, el Chelsea. Els de Villas-Boas es van complicar un partit que tenien per la mà perquè els belgues no es van rendir fins l'últim segon. Es va avançar Ramires a passada de Torres i Tozser va aconseguir l'empat. Ara caldrà veure com queden amb Bayer Leverkusen i València.

Arsenal - Ol. Marsella

Ningú va merèixer guanyar i per això es van repartir els punts. Ja va passar el mateix al Velodrome de Marsella i cap dels dos equips va saber sortir de la batalla tàctica i física del mig del camp. En principi, els va bé als 2, però si el Dortmund es posa les piles, potser canvien d'opinió.

Borussia - Olympiacos

Els alemanys han aconseguit la victòria amb un solitari gol -més ben dit, un golàs- de Grosskreutz en els inicis del partit. A partir d'aquí, dominí dels de Dortmund i l'Olympiacos ho intentava a pilota parada. El Borussia lluitarà amb Arsenal i Marsella pels vuitens de final.

Apoel - Porto

Els de xipre semblen decidits a passar a vuitens. Contra el Porto, van marcar primer fruit de la intensitat. Després, els portuguesos van empatar amb un penal inexistent sobre James Rodríguez que va anotar Hulk. Finalment, Manduca feica caure l'estadi marcant en el minut 90 i donant els 3 punts al seu equip.

Zenit - Shakhtar

En l'altre partit del grup, els de Sant Petesburg van fer més profund el pou on estan els ucraïnesos amb una victòria per la mínima. El gol de Lombaerts quan s'arribava al descans no va poder ser contestat pels de Lucescu, que tenen molt complicada la classificació.

Comparteix i comenta

En portada