Valdés supera el rècord d'imbatibilitat de Reina

Marc Fontrodona - 02/11/2011, 11:21

La victòria per 0 a 4 contra el Viktoria Plzen ha classificat el Barça per vuitens i ha significat el gol 200 de Messi, etc. Però hi ha una dada molt important: Víctor Valdés es converteix en el porter que ha aconseguit mantenir més temps la porteria a zero de tots els què han passat pel club blaugrana.

El porter sortit de les categories inferiors ha superat el rècord que hi havia fins ara, en possessió de Miguel Reina i que suposava un total de 824 minuts. Valdés només necessitava 38 minuts per superar-lo i, en el minut 17 va salvar un mà a mà espectacular. El de L'Hospitalet, el va celebrar com si hagués marcat un gol. La resta del partit ha estat molt més plàcid i ha permès que el rècord segueixi creixent...

Ja fa 8 partits que el porter català no encaixa un gol, als quals s'ha de sumar els 67 minuts que va estar a València des que Pablo Hernández va marcar el segon gol "che". Els equips que no han estat capaços de marcar-li han estat: Atlètic, Sporting, Racing, Sevilla, Granada, Mallorca, Viktoria Plzen i Bate Borisov. Valdés sumarà aquest rècord als 4 Zamora que té. Registres espectaculars, sens dubte.

Valdés és indiscutible a la porteria // Arxiu

Comparteix i comenta

En portada