Catalunya lluitarà pel tercer lloc (14-27)

Eduard Corredor Cairó - 03/11/2011, 15:56

Jugadors catalans en un amistós / korfbal.cat

No ha pogut ser, i Catalunya ha perdut la seva semifinal contra Bèlgica per 14 a 27. Els belgues no han pogut decidir el partit fins a la segona part, quan a la selecció catalana se li han acabat les forces. Tot i així, el resultat és meritori si tenim en compte la potència que té Bèlgica en el món del korfbal.

Primera part molt igualada

En els primers 30 minuts de partit, els catalans han mantingut viu el somni de lluitar per l'or en aquest Mundial. El partit era d'anada i tornada, amb avantatges màxims de dos gols (6-4 i 11-9 pels catalans). El joc català era fluïd i ràpid i la superioritat belga no s'ha vist per enlloc. Tot i així, els jugadors catalans s'han esforçat al màxim i han aconseguit arribar a la mitja part amb una victòria momentània.

Bèlgica imposa la seva llei

La segona part ha sigut totalment diferent. Els belgues no han donat opció al conjunt català, i aprofitant la superioritat física s'han escapat en el marcador. Ja des del primer minut, el belgues han demostrat la seva qualitat i capacitat anotadora. Finalment, han guanyat per 14 a 27.

Atac català en un dels amistosos / korbal.cat

Tot i aquesta derrota, i la encaixada contra Holanda en un partit intrascendent, Catalunya ha demostrat que ha crescut com a equip i que opta sobradament a la medalla de bronze. Aquesta final de consolació es disputarà dissabte a les 7 del matí, hora catalana; el rival serà Taiwan (o Xina Taipei com surt a la web de la IKF). Molts ànims als jugadors i jugadores catalans, que ho poden aconseguir!

FITXA DEL PARTIT 

(extreta en part de www.seleccions.cat i de www.worldkorbal.org)

Catalunya (14): Berta Alomà (1), José Manuel Alvarez (2), Marc Castillo (2), Marta Flores, Raquel Varela, Sergi Gabriel (2), Vanessa Viana (2), Xavi Blazquez (5). Banqueta: Albert Camprubi, Òscar Hernandez (43'), Montse Flores (40'), Míriam Gonzalez (53'), Ivan Alberich, Laia Rosa

Bèlgica (27): Bart Cleyman (9), David Peeters (2), Gwenny De Plecker, Julie Caluwe (1), Nick Janssens (5), Sara Goossens (1), Sofie Goossens (1), Wim de Decker (3). Banqueta: Jesse de Bremaeker (46' - 2gols), Annelies Vandenberghe (31' - 1), Mitch Lenaerts, Patty Peeters (31' - 1), Jari Hardies, Britt Logisse, Jill Driessens, Yani Janssens (51').

Àrbitres: Sandra Anus, Steve Jones i Alle Visser

 

Comparteix i comenta

En portada