El Barça es classifica pels quarts de la NextGen (4-1)

Marcel Sanromà - 03/11/2011, 22:17

El Barça juvenil, ple de baixes per lesió, amb Dongou sancionat, i amb diversos jugadors del 'B' per completar l'equip, s'ha classificat per als quarts de final de la NextGen Series, la Champions juvenil, després de guanyar en un bon partit el Manchester City per 4-1, amb un doblet de Sandro i gols de Saiz i Gustavo Ledes.

Bon partit del Barça juvenil // Marcel Sanromà

Els d'Òscar Garcia només necessitaven tres punts per passar a la següent ronda i no han tingut problemes per aconseguir-ho davant el conjunt més fluix del seu grup, el City anglès, a anys llum de la forma que exhibeix el primer equip dels citizens.

El Barça dominava amb tranquilitat, però el City també generava perill amb les seves internades, tot i que la manca d'encert de Hiwula ha facilitat que, en un parell d'espurnes, els blaugrana s'avancessin en el marcador, amb gol de Sandro Ramírez. El mateix Sandro feia el segon deu minuts després amb un bon xut creuat després d'un rebot.

A la segona part, el curs del partit ha estat el mateix, amb el Barça dominant en tot moment i oferint bon joc, tot i que el City ha deixat de creure en la victòria i ja no ha ofert cap contrapès ofensiu. I així ha pogut arribar el 3-0, de falta, a peus de Miguel Ángel Saiz, que havia entrat uns minuts abans.

El Barça, a punt de xutar la falta del 3-0 // Marcel Sanromà

Hauria pogut eixamplar distàncies el juvenil blaugrana gràcies a una excel·lent jugada personal d'Ebwelle dins l'àrea, però en aquesta ocasió ha estat atent el porter Johanen per salvar el seu equip. Seguretat que no havia donat en cap moment fins aleshores.

Finalment, però, no ha pogut evitar el quart gol blaugrana, quan, al minut 85, una gran jugada col·lectiva ha permès el jugador del B Gustavo Ledes fer el quart gol a plaer. A la següent jugada, Hiwula ha retallat distàncies pel City en la seva única aproximació del segon temps, i compensant la seva manca de punteria al primer temps.

Per cert, que el jugador Davente Cole, que ha entrat en els darrers minuts és el fill del mític davanter del Manchester United dels anys noranta Andy Cole.

 

Fitxa tècnica:

FC Barcelona: Bañuz, Bakoyoc, Grimaldo, Oriol Rosell, Ayala, Samper (Campabadal, '70), Herrera (Ebwelle, '65), Babunski, Sandro, Gustavo Ledes i Álex Moreno (Saiz, '56).

Mancheter Cty: Johansen, Coulson, Walters, Huws (Rusnak, '64), Veseli, Rekik, Joan Roman, Drury, Hiwula, Suárez i Henshall (Cole, '80).

Gols: 1-0 (30'), Sandro, 2-0 ('40), Sandro. 3-0 ('70), Saiz, de falta directa. 4-0 ('86), Gustavo Ledes. 4-1 ('87), Hiwula.

Arbitratge: Carlos Gallardo Martínez, ha amonestat Bakoyoc pels locals i un jugador visitant no identificat.

Comparteix i comenta

En portada