Ibra: "Al Barça vaig viure un infern"

Xavier Mars - 03/11/2011, 13:07

Demà el jugador del Milan i ex del Barça, Zlatan Ibrahimovic, publica un llibre amb les seves memòries on explica finalment els seu conflicte amb Pep Guardiola.

Ibra ha definit la seva temporada al barça d'infern

Avui s'han publicat alguns petits avançaments sobre el que Zlatan confessa en aquestes memòries, i ja han provocat un fort rebombori en la premsa esportiva i la xarxa 2.0. Ibra ha explicat que la seva època al Barça va ser un "infern". El polèmic davanter afirma que va fer tot el possible per comportar-se de forma correcta, però que li treia de polleguera que "Messi, Xavi i Iniesta sempre es comportessin com bons alumnes,  que només callen, obeeixen i mai protesten".  Sobre Messi, el suec comenta que "Guardiola sempre volia tenir content a Messi, que a ell ni el mirava", el pròpi jugador li va dir a Guardiola que "ell era un Ferrari que estava sent tractat com si fos un Fiat".

El inici del particular infern de Ibra neix el dia que "Messi va demanar més protagonisme i les coses van canviar, Guardiola no va dubtar a complir els seus desitjos". Aquesta situació va portar a que el nadal del 2009, moment en que el Barcelona guanyava el seu primer mundialet de clubs, Ibra es plantejes deixar el futbol.

La relació amb Pep Guardiola va anar empitjorant, Ibra explica que fent broma amb altres jugadors com Henry, que tampoc rebia la simpatia de Guardiola, un dia comentaven amb broma sí l'entrenador aquell dia els havia vist. Ibra li contestava a Henry que només l'havia vist d'esquena, el francès ho celebrava:  "Enhorabona! Anem avançant".

La trencadissa final amb Guardiola però va ser en el partit de lliga contra el Villareal, on el jugador va sortir a jugar els últims 5 minuts. Aquell dia Ibra confessa haver cridat a Guardiola "Et falten collons", en aquell moment de ràbia li va etzibar al entrenador blaugrana un "Et cagues davant de Mourinho, vesten a pendre pel cul". En aquell moment la relació entre tècnic i jugador va acabar definitivament i Ibra va convertir aquesta animadversió per Guardiola en adoració a Mou, tal i com ell mateix ha publicat.

Comparteix i comenta

En portada