El Marfil dóna ales al cuer (1-3)

Jaime Mora - 04/11/2011, 22:46

El Marfil Santa Coloma per 1-3 contra el Azkar Lugo en el pavelló Jacint Verdaguer. Els homes de Sergio Mullor no són capaços de guanyar al cuer de la primera divisió, que ha aconseguit al pavelló català la seva primera victòria de la temporada.

El Marfil pateix una dolorosa derrota davant el Lugo // LNFS

El partit ha començat ja malament pels catalans. El conjunt gallec ha sortit a la pista molt ficats en el partit i amb la intenció de no deixar opció al Marfil tot i jugar al Jacint Verdaguer. Aquestes ganes dels homes de Diego Ríos ràpidament s’han traduït amb gols. En minut 6, Jacobo ha estat l’encarregat d’encetar el marcador donant l’avantatge als visitants. Només tres minuts més tard del gol de Jacobo, Segura ha marcat en pròpia porta en una acció desafortunada per allunyar més al marcador al Azkar.  Amb el 0-2 al electrònic, les millors ocasions han arribat pels catalans que han cercat insistentment retallar distàncies però no han estat capaços de marcar. Amb l’ansietat dels catalans incapaços de batre a Oscar, els gallecs han aprofitat per marcar el tercer aquesta vegada de la mà de Ossorio. Amb el marcador advers de 0-3 pel Marfil s’ha arribat al descans.

A la segona part els catalans han sortit decidits a donar al volta al marcador. La xerrada de Sergio Mullor ha fet efecte per la gran intensitat mostrada al inici del segon temps. Ràpidament a la represa Emilio ha estat l’encarregat de retallar distàncies per posar més emoció al partit.  Els minuts han anat passant sense cap canvi al marcador, Sergio Mullor poc satisfet amb la derrota a casa contra el cuer ha decidit sortir amb porter-jugador.  Tot i l’avantatge de jugar amb un jugador més de camp els atacs no han donat el seu fruit i no s’ha mogut més  el marcador al Jacint Verdaguer.

El Marfil perd tres punts molt valuosos davant de l’Azkar Lugo, actual cuer de la Primera divisió. Derrota que fa mal als de Santa Coloma que demostren una altra vegada que són un equip  en construcció.

Fitxa del partit:

Marfil Santa Coloma:  Vara, Rubén, Adolfo, Busquets i Redondo; Geison, Lolo Jarque, Segura, Rafa López, Shota i Emilio.

Azkar Lugo:  Óscar, Aranburu, Jhony, Jacobo i Jandri; Juanpe, Ossorio, Kiko i Xuxa.

Gols:  Jacobo 0-1 (6’), Segura p.p. 0-2 (9’),  Ossorio 0-3 (18’), Emilio 1-3 (26’).

Targetes:  Els àrbitres Rabad´n Sáinz I Sánchez Ayala han amonestat als locals: Redondo, Rubén I Shota; I al visitant, Aranburu.

Comparteix i comenta

En portada