Farmar, Batum, Kirilenko: Els MVP són de l'NBA

Marc Fontrodona - 04/11/2011, 13:20

Els jugadors de l'NBA que han vingut a Europa estan sent clarament decisius en els seus equips. A falta de jugar-se el Panathinaikos-Zalgiris, la tercera jornada de l'Eurolliga té com a millor jugador a Jordan Farmar. En la segona va ser Nicolas Batum el guardonat i en la primera, Andrei Kirilenko.

Farmar és un dels NBA destacats // Agències

Jordan Farmar va liderar la victòria del Maccabi a casa contra el Reial Madrid. Els NBA blancs (Ibaka i Rudy) es van veure totalment superats per Farmar, espectacular en atac. L'ex dels Lakers i els Nets, de 25 anys, va fer 27 punts (amb 9/11 en tirs de 2 i 1/1 en triples) a base de penetracions en la defensa madridista. A més, va agafar 4 rebots, va repartir 5 assistències i va rebre fins a 8 faltes personals. En total, 35 de valoració que pràcticament li asseguren l'MVP.

Amb una jugada espectacular rere una altra, Nicolas Batum va erigir-se en el líder de la victòria del SLUC Nancy sobre el Bizkaia Bilbao Basket. I no només pels números totals, sinó perquè va anotar 11 punts en el parcial de 15-0 decisiu en els últims 3 minuts de partit.  En total, 26 punts (11 de 12 en tirs lliures) amb 7 rebots i 8 assistències, a més d'11 faltes rebudes. La valoració de l'ex de Portland (que tenia relegat a la banqueta a Rudy), de 36, li permetia ser el més valorat de la segona jornada. Aquí teniu el vídeo amb les millors jugades del francès:

YouTube Preview Image

A la primera jornada d'aquesta edició ja s'intuïa per on anirien els trets. Andrei Kirilenko va fer la millor actuació en el partit inaugural i la millor de la jornada. El Zalgiris només va poder veure com el rus els passava per sobre. L'ex de Utah va fer 17 punts, va capturar ni més ni menys que 15 rebots, repartir 5 assistències, va posar 4 taps i va rebre 5 faltes. En total, 37 de valoració en els 32 minuts que va estar en pista. A continuació, el vídeo amb les jugades més interessants del rus:

YouTube Preview Image

 

Comparteix i comenta

En portada