El Barça Alusport guanya i segueix líder (1-4)

Jaime Mora - 05/11/2011, 17:01

El FC Barcelona Alusport venç 1-4 al pavelló del Lobelle Santiago. Els blaugranes aconsegueixen amb la victòria d’avui seguir una setmana més al front de la Primera divisió. El català, Jordi Torras, l’home del partit amb dos gols i una assistència.

Lozano confirma el seu gran estat de forma amb un altre gol // LNFS

El partit ha començat amb els blaugranes conscients de haver de guanyar per mantenir-se una setmana més líder. Els primers deu minuts han estat més protagonistes les protestes dels dos equips que el propi joc. Però ha estat inevitable veure jugades interessants amb tanta qualitat al dos equips. En aquests deu primers minuts els grans protagonistes han estat Fernandao amb el seu joc ‘esquenes a la porteria i la mobilitat de Changuinha per part dels gallecs.  En el minut 15, Jordi Torras ha robat una pilota i ha començat un contracop de manual que després d’una paret amb Wilde ha acabat en el primer gol del partit. Després del gol de Torras, el Lobelle ho ha intentat però no s’han vist més gols al primer temps.

A la represa  el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. Al minut 25 Quintela ha mostrat tot el seu potencial i el seu desvergonyiment, amb una excel·lent retallada a la frontal de l’àrea i amb un gran xut que no ha pogut parar Cristian. El gol de l’empat ha donat ales als gallecs, però que no han disposat de bones ocasions per avançar-se al marcador. Els catalans no han baixat el cap davant el gol de Quintela, i després d’una passada de Torras, Ari ha marcat el 1-2.  En el minut següent ha tornat aparèixer Torras per marcar a la sortida d’un corner un gol de volea.  Tomás de Dios ha decidit sortir amb porter-jugador mirant de retallar les distàncies al marcador. Però l’estratègia no l’hi ha sortit bé al entrenador del Lobelle, i en un contracop Lin ha cedit a Sergio Lozano perquè marqués el definitiu 1-4, confirmant el gran moment de Lozano.

El Barça continua líder després de guanyar en el complicat pavelló del Santiago. El Barça arriba líder al derbi català , contra el Marfil Santa Coloma.

Fitxa del partit:

Lobelle Santiago:  Álex, Aicardo, Hamza, David i Chaguinha; Palmas, Barroso, Rubi, Raúl Campos, Quintela.

FC Barcelona Alusport: Cristian, Ari, Lin, Gabriel i Fernandao; Torras, Javi Rodríguez, Sergio Lozano, Wilde.

Gols:  Torras 0-1 (15’),  Quintela 1-1 (25’), Ari 1-2 (35’), Torras 1-3(36’),  Sergio Lozano 1-4 (40’).

Targetes:  Els àrbitres del partit, Gracia Marin i Munez Carpintero  han amonestat als locals Aicardo, David i Palmas; i als visitants Sergio Lozano i Ari.

Comparteix i comenta

En portada