Márquez no corre, Bradl campió

Georgina Fàbregas - 05/11/2011, 18:56

MotoGP

Stoner ha tornat a marcar un ritme altissim // Moto GP

Stoner ja és campió però, tot i això segueix exhibint un ritme molt superior al de la resta de pilots, i ha aconseguit una altra vegada la pole. Des de l'inici de la sessió s'ha situat al capdavant i l'ha mantinguda fins al final. Avui Casey Stoner (Repsol Honda) ha igualat el récord que tenia Mick Doohan des de l'any 1997: 12 poles en una sola temporada. Dani Pedrosa, amb una altra Honda, ha estat l'únic que ha pogut intentar seguir-li el ritme i s'ha fet amb la segona posició. Ben Spies (Yamaha Factory Racing) serà el pilot que completarà la primera fila de la graella de sortida, sent tercer. Valentino Rossi (Ducati) ha millorat respecte les últimes carreres disputades, ha aconseguit una sisena plaça molt important per l'escuderia italiana. El seu company d'equip, Nicky Hayden serà setè, just darrera d'il dottore. Aquesta vegada el pilot més regular de tots, Andrea Dovizioso, ha baixat el ritme i només ha pogut ser vuitè, una de les posicions més baixes d'Honda aquesta temporada.

 

Moto2

Márquez no participarà, per tant no pot ser campió // Moto GP

Michelle Pirro (Gressini Racing Moto2) ha fet la volta més ràpida en els deu primers minuts de la sessió, els únics que s'han disputat en sec, per tant ha aconseguit la pole position. I Stefan Bradl ja s'ha proclamat campió del campionat en aquesta categoria. L'alemany ho ha aconseguit a causa de l'absència del català Marc Márquez, que encara arrossega molèsties a l'ull i que, seguint ordres de l'equip mèdic, veurà l'última carrera des del box. Bradl s'ha acostat al box de Márquez i ambdós pilots s'han felicitat per aquest mundial. Yuki Takahashi, company d'equip de Pirro, sortirà segon; i Mika Kallio, tercer. Aleix Espargaró (Pons HP 40) sortirà des de l'onzena posició i el seu company d'equip, Axel Pons, no ha pogut participar per culpa de la lesió.

 

125cc

Webb sortirà des de la primera posició // Moto GP

Al Gran Premi de València avui han destacat cares difrents. Aquest cop la pole position l'ha aconseguida Danny Webb (Mahindra Racing), per primera vegada. La segona i la tercera plaça són per Luis Rossi (Matteoni Racing) i Joann Zarco (Avant AirAsia Ajo). Només començar la sessió de qualificacions ha començat a ploure, i no ha estat fins ja al final que l'asfalt estava més sec i Webb ho ha sapigut aprofitar bé, aconseguint la seva primera pole de la seva carrera. Rossi ha entrat a 0.427 segons de Webb. El francès Zarco és el gran rival de Nico Terol (Bankia Aspar) i ha anat a per totes per situar-se cap de grup, i finalment ha pogut ser tercer, a més de dos segons de Webb. Nico Terol està apurant les seves possibilitats de convertir-se en campió, demà sortirà des de la novena posició i haurà d'escalar-ne unes quantes per arribar a superar a Zarco, i converir-se així en campió del mundial d'aquesta categoria. Sandro Cortese (Intact Racing Germany Team) sortirà una posició per davanat de Maverick Viñales (Blusens by Paris Hilton Team), que demà es disputen la tercera plaça del mundial.

Comparteix i comenta

En portada