Victòria de fires a Girona (1-0)

Eduard Corredor Cairó - 05/11/2011, 20:10

Jugadors del Girona CF celebrant el gol / Agències

El Girona s'ha imposat al líder de la Segona Divisió, l'Hèrcules d'Alacant, per 1 a 0. El gol ha arribat de penal i en els últims minuts, però ha fet justicia al que hem vist a Montilivi. Els gironins han jugat molt bé i han controlat el partit a la perfecció.

Aquesta necessària victòria ha arribat a Girona en ple cap de setmana de Fires, Festa Major de la ciutat, i fa que l'entrenador, Raúl Agné, no hagi de patir més pel seu càrrec.

El partit es presentava complicat pel Girona: rebia el líder, i amb la necessitat de guanyar. L'equip es trobava en la vintena posició i el càrrex de Raúl Agné penjava d'un fil. L'Hèrcules arribava després d'encadenar 5 victòries seguides, mentre que els gironins estaven en plena dinàmica negativa. Durant el partit, aquests mals pressagis no s'han complert i finalment el Girona ha guanyat i ha mostrat una molt bona actitud.

El Girona controla una primera part ensopida

El partit ha començat amb un girona molt ben col·locat i amb les idees bastant clares. Tot i així, l'Hèrcules ha demostrat perquè és el líder, i s'ha defensat molt bé. Molt poques ocasions i poques arribades a les dues àrees, però en canvi hi hagut molta intensitat. La major part del temps la pilota s'ha passejat pel mig del cap, sense cap intenció clara.

En aquesta primera meitat, els gironins s'han pogut avançar en dues centrades de Jose i Dorca, que Coro no ha sabut introduir la pilota dins la porteria. El davanter no ha arribat a la primera rematada, i a la segona no ha fet un bon xut.

Es confirma el control gironí

El Girona tenia pressa per començar la segona meitat, aquest fet s'ha demostrat quan es jugadors blanc-i-vermells han saltat al terreny de joc amb 3 o 4 minuts d'antel·lació. Aquesta motivació s'ha confirmat en els primers minuts, exercint una forta pressió a la sortida de la pilota del rival. El control seguia sent del Girona, però les ocasions arribaven amb comptagotes; un contra-atac mal portat per Dani Nieto, dues jugades a pilota aturada..

Finalment, l'Hèrcules ha aconseguit despendre's de la pressió, i el líder ha construït dues bones ocasions, s'han trobat amb una molt bona defensa. Quan millor estaven jugant els alacantins s'ha produït la jugada decisiva del partit. Coromines ha aconseguit un penal a 10 minuts del final, el banyolí l'ha buscat entrant a una rematada que no hi arribava de cap de les maneres, però Peña la desequilibrat i l'àrbitre ha assenyalat el punt de penal.

Gol de Coro

La pena màxima l'ha xutat el mateix jugador de Banyoles, i l'ha marcat amb un fort xut ras que ha entrat per la banda esquerra de la porteria.

A partir de llavors el partit s'ha trencat. El Girona ha disposat de tres o quatre ocasions molt clares que no han sabut resoldres els davanters catalans; però l'Hèrcules també n'ha tingut a pilota aturada.

Finalment, el Girona ha demostrat que és un equip que no mereix estar a la zona baixa de la classificació, amb aquesta complicada victòria. Raúl Agné ja no haurà de patir, si és que en algún moment se l'ha qüestionat. El Girona ha mostrat una magnífica circulació de polota, que amb una mica més de sort en els metres finals pot arribar a ser imparable.

FITXA TÈCNICA

Girona CF: Santamaria, Jose, Tortolero, Migue, David Garcia (Dani Nieto 64'), Dorca, Tébar, Moha, Juanlu, Coro i Gaizka (Benja 74'). Entrenats per Raúl Agné.

Hèrcules CF: Falcón, Juanra, Samuel, Peña, Mora, D.Rivas, C.Calvo, Abel Aguilar, Michel, Escassi (Urko Vera 77'), i Felipe Sanchón (Adrián Sardinero 55'). Entrenats per Juan Carlos Mandià

Gol: 1-0 Coromines de penal (80')

Àrbitre: Mario Melero López del col·legi malagueny que ha amonestat als locals David Garcia (18') i Dorca (77'); i als visitants Samuel (34'), Carlos Calvo (54'), Escassi (57'), Michel (73') i Paco Peña (79')

Incidències: Partit disputat a Montilivi davant de 3.000 persones. Abans del partit s'ha guardat un minut de silenci en record de dos familiars del personal d'oficines del club gironí.


 

Comparteix i comenta

En portada