Bayón segella la primera victòria fora de casa (0-1)

Edgar Alsina - 06/11/2011, 23:23

El Llagostera aconsegueix sumar la primera victòria avui a Manacor. Un gol del maresmenc Samuel Bayón ha desencallat un partit en que els gironins han merescut molt més. 

Fotografia: www.futbolbalear.es

Intensíssima pluja avui a Sa Capellera. El Llagostera, conscient de la importància d'aconseguir els tres punts avui ha sortit a per totes desde el principi. Ja al minut 11', Uri Santos perdonava una clara ocasió quan, amb el porter batut, xutava a peus del propi defensa Òscar Àlvarez. Però seguien apretant i al 23', Pedrito a fregat el pal amb una pilota creuada.

El Manacor, per la seva part, intentava treure's la pilota de sobre. Es podria dir que la frase "no han passat de mig camp" no ha estat metafòrica a la primera meitat. I la mala sort de cara a porta seguia. Al minut 32', pilota al pal d'Eloi Amagat en servir una falta desde la frontal.

Pocs minuts després, pitjors notícies.  Tarradellas demanava el canvi per un cop al genoll.

Primera meitat per a recordar, que la mala sort esborrarà de moltes memòries.

A la segona el partit s'ha igualat més. Els manacorins han adelantat línies i, al 64', Nico ha marcat en posició dubtosa. Melgares de Aguilar ha decidit xiular fora de joc, davant l'esbroncada del públic local.

Al 71, una altra de clara, Enric Pi no ha estat encertat davant Gaspar, que ha rebutjat a córner. I seguia apretant el Llagostera. Tant de fer-ho, que al final ha arribat lla recompensa. Una jugada per banda dreta de Pedrito ha arribat a peus de Samuel Bayón, que ha engaltat una imparable pilota creuada fent pujar l'1-0 al marcador.

Però l'equip seguia apretant, i han estat Uri Santots al 79' i Pedrito al 86' els que han posat la resta de jugades pels visitants. El Manacor, per la seva part, l' ha tingut al últim minut, quan Gili ha xutat fora per poc. Al final, victòria molt merescuda per un Llagostera cada cop més assentat en la categoria. La setmana vinent, visitaran el Lleida.

 

Fitxa Tècnica:

MANACOR: Gaspar, Petete, Julio, David (Gili, 18'), Barbón, Nico, Mut, Artabe, Arnau (Lluis 78'), Roberto i Abel (Pujades, 84').

LLAGOSTERA: Wilfred, Aimar, Vallho, Óscar Alvarez, Quim Boadas, Tito, Pedrito (Espolita, 87'), Eloi, Enric Pi, Uri (Mas, 80') i Tarradellas (Samuel Bayón, 37').

ÀRBITRE: Melgares de Aguilar (murcià).

TARGETES: Grogues a Julio, Mut, Arnau, Roberto i Abel (Manacor); Oscar, Quim Boadas, Eloi i Enric Pi (Llagostera).

GOL: 0-1 (Samuel Bayón, 73').

 

 

Comparteix i comenta

En portada