Cornellà-El Prat jutja un Vila-real enfonsat

Marcel Sanromà - 06/11/2011, 12:02

L'Espanyol s'enfronta aquesta tarda (18 h) al Vila-real sabent que una victòria confirmaria el bon moment dels blanc-i-blaus, excusant la derrota a Màlaga, i que enfonsaria els de la Plana en la classificació. I el que és més important, podria deixar el seu tècnic, Juan Carlos Garrido, penjant d'un fil.

L'Espanyol vol tornar a guanyar // Arxiu

D'alguna manera, els de Mauricio Pochettino voldran venjar aquesta tarda l'ull de vellut de Romaric que va costar un penal surrealista el cap de setmana passat a Màlaga, i que va suposar la interrupció d'una ratxa de tres triomfs. I d'alguna manera, el destí del calendari ha decidit posar-ho fàcil, ja que el rival és un Vila-real que ve de caure eliminat a la Champions de manera humiliant, i que només ha guanyat dos partits aquesta temporada (sense comptar els de la prèvia de la Champions).

A més, els groguets arriben carregats de baixes. Les especialment sensibles de Giuseppe Rossi i Nilmar, i les de Zapata, Cani, Camuñas i Marcos Senna per lesió i de Marchena per grip. La bona notícia per a Garrido és la recuperació de Marco Ruben i Cani, que li permetrà com a mínim poder alinear un davanter centre.

Pochettino, però, també té baixes sensibles. Especialment la de Javi Márquez, que ja es va perdre el xoc davant el Màlaga i que tampoc podrà jugar aquest diumenge a Cornellà-El Prat per culpa de la contusió que arrossega al turmell esquerre. D'altra banda, el tècnic argentí recupera Javi López després de complir un partit de sanció i torna a la convocatòria Thievy, després que el davanter jugués els dos últims partits amb el filial a 3a divisió. En canvi, tornen a l'Espanyol B Clerc i Christian Alfonso.

Comparteix i comenta

En portada