El ‘mètode D’Alessandro’ supera el Sabadell (5-0)

Pau Campaña - 06/11/2011, 19:06

El nou Nàstic de Jorge D’Alessandro s’ha estrenat amb una contundent victòria al Nou Estadi de Tarragona davant del Centre d’Esports Sabadell en un partit disputat en horari matinal (12h). Moran, Powel en dues ocasions, Tuni i Luna han aconseguit els gols que treuen els granes de l’última posició de la classificació

Florian ha estat nul davant de la defensa del Nàstic // Pedro Salado

El partit ha començat amb els dos equips intentant inquietar la porteria contrària, sobretot amb jugades a pilota aturada. Dos córners llençats pel Sabadell han creat problemes a la defensa local, però els minuts han passat amb l’empat inicial al marcador. Tot i la igualtat al terreny de joc, el Nàstic de Tarragona ha aconseguit avançar-se en el minut 18. Ha estat Moran qui ha aprofitat un rebuig del porter visitant De Navas a xut d’Arzu per definir a porteria buida i fer el primer gol del migdia.

El gol de Moran ha deixat estabornit al Sabadell, tot i que una jugada per banda esquerra d’Arteaga ha acabat amb una centrada baixa que Juanjo no ha pogut rematar en condicions. Els arlequinats no reaccionaven al cop moral del gol i els jugadors granes ho han aprofitat per fer el segon. Una passada a l’espai de Longás ha deixat sol Powel davant de De Navas i l’holandès ha definit per dalt a la perfecció.

Els arlequinats seguien sense reaccionar tot i el 2-0. Ho intentaven amb tímids intents en forma de centrades dels dos laterals, avui Òscar Ramírez i el reciclat Songo’o, però Florian, bastant desafortunat durant tot el partit, no encertava a rematar entre els tres pals.

Bon inici a la segona part del Sabadell

Els homes de Lluís Carreras han saltat a la gespa al segon temps més endollats i assetjant la porteria de Rubén Pérez. Però quan tot feia indicar que arribaria el gol visitant, el Nàstic ha fet el tercer. Powel ha tancat un contraatac amb un xut ajustat al pal després d’un parell de refusos. El públic del Nou Estadi gaudia amb l’equip per primer cop a la temporada i els jugadors han seguit buscant la porteria arlequinada.

Tancament de la festa al contraatac

Amb el Sabadell totalment obert en busca del gol de l’honor, el Nàstic ha aprofitat per tancar una golejada balsàmica per l’equip. El quart ha arribat gràcies a una bona deixada de Powel a Tuni després de controlar una pilota llarga que l’ex del Mallorca ha transformat amb un xut ajustat al pal. Ha estat després del 4-0 quan el Centre d’Esports ha tingut probablement la millor ocasió del partit. Lanzarote, bastant desaparegut en el dia d’avui, ha enviat un llançament de falta a l’escaire, però Rubén Pérez ha volat i ha enviat la pilota a córner.

Era evident que no era el dia de l’equip vallesà, com a quedat demostrat amb la ‘maneta’ final. Una altra assistència de Longás l’ha aprofitat Adrián Luna, que acabava d’entrar al terreny de joc, per fer el cinquè superant a De Navas i definint amb poc angle. Amb aquest 5-0, el Nàstic deixa de ser el cuer de la Segona Divisió tot i estar encara en places de descens. El Sabadell, per la seva banda, cau a la cinquena posició, encara en posició de playoff.

Nàstic de Tarragona: Rubén, Mingo, Rodri, Seoane, Moran (Luna 70’), Powel (Galindo 78’), Peragón (Tuni 56’), Longás, Xisco Campos, Arzu i Sergio Juste

CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Toni Lao, Olmo (Álex Cruz 74’), Songo’o, Juanjo (Juvenal 65’), Héctor Simón, Arteaga, Lanzarote, Aarón Bueno (Joaquín 78’) i Florian

Gols: 1-0: Moran (min. 18), 2-0: Powel (min. 27), 3-0: Powel (min. 58), 4-0: Tuni (min. 61), 5-0: Luna (min. 83)

Àrbitre: Mariscal Sánchez. Ha amonestat als visitants Olmo i Juanjo

Incidències: Partit corresponent a la 12ª jornada de lliga de la Segona Divisió. 4.903 espectadors al Nou Estadi de Tarragona

Comparteix i comenta

En portada