El Lleida en té prou amb una ocasió en contra (1-0)

Albert Bermúdez - 06/11/2011, 17:53

El Lleida no ha reaccionat a temps en un partit en què una sola ocasió del Xàtiva per aprofitar un error defensiu ha estat suficient per acabar amb les aspiracions dels del Segrià, que no només han estat mancats de gol, sinó també d'idees.

Un onze inicial del Lleida // Arxiu

Avui vestint de granat, el Lleida ha sortit al terreny de joc amb la voluntat de tenir la pilota però s'ha trobat amb un contratemps al principi del partit, que ha estat la retirada d'Asier, que ha rebut un fort cop al nas i ha estat substituït per Canario abans d'arribar al quart d'hora de joc. El plantejament de l'Olímpic ha estat agressiu i amb intenció d'intimidar des del primer minut, com ha demostrat en aquesta acció amb Asier, però també podrien corroborar-ho David Giménez o Ramón Verdú.

Sense ocasions de perill i amb un joc molt travat ha arribat la mitja part a Xàtiva, en un partit disputat però avorrit, en què el Lleida ha donat bones sensacions quan ha tingut la pilota però en general ha patit perquè la pressió del conjunt local li ha posat les coses difícils.

La segona part també ha començat amb un contratemps per al Lleida. Rubén Carreras, que acabava d'entrar al terreny de joc, aprofitant una errada defensiva de la defensa, ha recollit una pilota morta dins l'àrea per afusellar Víctor, que no ha tingut opció de reaccionar. L'expulsió de Peris al quart d'hora pel final de partit donava esperances a un Lleida espès en atac, que s'ha volcat amunt a partir d'aquest moment. La millor, per no dir l'única ocasió de perill del partit per al Lleida, ha arribat a tres minuts per al final. Ballesteros ha rematat sol i a 3 metres de la porteria, però el seu cop de cap s'ha dirigit al centre i Francis ha pogut refusar a temps. Els quatre minuts d'afegit han estat insuficients, perquè durant tres d'ells no s'ha jugat per pèrdua de temps de diversos jugadors locals.

Olímpic: Francis, Pepín, Heras, Rifa, Da Silva, Quintana, Vaquero, Alcázar (Carreras 52'), Peris, Olcina (Moreno 53') i Mendoza

Lleida Esp.: Victor, Sobregrau, Pau, Jerson, Verdu, Jaume; Casquero (Jorge Giménez), David Giménez (Juanma Hdez. 68'), Imaz; Asier (Canario 12') i Ballesteros

Gols: 1-0 (53') Rubén Carreras

Targetes: Als locals Alcázar, Moreno, Francis, Carreras i Pepín i als visitants Casquero, Jaume, Sobregrau, Ballesteros i Canario. Expulsat Peris de l'Olímpic per doble groga.

Comparteix i comenta

En portada