El Madrid goleja ben d'hora (7-1)

Bernat Marrè - 06/11/2011, 14:42

Exhibició del Madrid que s’aferra al liderat a base de gols. Hat-trick de Cristiano Ronaldo que empata a gols amb Messi. Pepe, Higuaín i Benzema, en dos ocasions, han completat la golejada. Dos fets destacables pel Madrid, un de negatiu, la lesió de Di María, i un de positiu, el debut de Sahin. L'Osasuna ha aguantat fins a l'expulsió de Satrústegui

Cristiano Ronaldo ja porta tants gols com Messi // Agències

Tot i la jornada matinal del partit, el Madrid no ha sortit adormit i, sobretot per mitjà de Cristiano Ronado i Di Maria, ha començat a causar perill a la porteria d'Andrés. L'Osasuna ha intentat avançar les seves línies, però el joc vertical del Madrid l'ha obligat a replegar-se entorn de la seva àrea amb Nino intentant pescar les poques pilotes que li arribaven.

Fruit de la pressió del Madrid, ja en el minut 22 el Bernabéu ha pogut celebrar el primer gol dels seus gràcies a una combinació del seu màxim golejador i el seu màxim assistent. Pilota a la banda dreta que Di Maria envia amb precisió al cor de l’àrea perquè Cristiano Ronaldo, amb un imparable cop de cap, aconsegueixi el seu onzè gol de la temporada.

Semblava que el Madrid tenia el partit totalment dominat, però a poc a poc Osasuna s'ha expulsat la pressió i ha començat a posar setge a la porteria de Casillas, fins aleshores espectador de luxe. Nekounam, amb un xut lleugerament desviat, ha avisat del què vindria pocs minuts més tard. Falta a la frontal de l’àrea que Raúl García saca ràpidament cap a Ibra, que agraeix l’assistència per materialitzat la reacció del conjunt visitant. Gol molt protestat el de l'Osasuna, ja que el Madrid reclamava a l’àrbitre l’entrada al terreny de joc de Pepe, que esperava a la banda després de ser atès d’un cop.

L’alegria de l’equip navarrès però, ha durat molt poc ja que un Madrid enrabiat ha aconseguit dos gols en només deu minuts que pràcticament han sentenciat el xoc. Novament en els dos gols, l’assistent ha estat Di Maria, el primer amb una centrada que Pepe ha transformat amb el cap, i el segon amb una passada interior que Higuaín ha rematat a l’escaire.

Però per si l'Osasuna encara creia en una possible remuntada, el penal de Satrústegui sobre Özil, transformat per Cristiano Ronaldo dissipava tots els dubtes. El penal, a més, suposava la segona groga pel debutant, que deixava al seu conjunt amb deu homes davant d’un Madrid insaciable de gols.

A partir d’aquí, festival madridista amb només un contratemps, la lesió de Di Maria que abandonava el terreny de joc amb signes visibles de dolor i que deixava el seu lloc a Benzema.

La lesió del màxim assistent de la Lliga no ha impedit que Cristiano Ronaldo aconseguís el seu hat-

El Bernabéu ha gaudit d'un partit plàcid // Agències

trick gràcies a una passada d'Arbeloa, per empatar aixó a gols amb Messi al capdavant de la classificació de golejadors dela Lliga.

El Madrid no ha perdonat a un Osasuna paralitzat i impotent des del quart gol, i empès per la seva afició, Benzema en plena lluita per la titularitat amb Higuaín, ha aconseguit una dupla de gols per completar el 7 a 1 amb el que s’ha arribat al final del partit.

La poca rellevància futbolística del segon temps ha deixat un fet destacable, el debut en Lliga de Sahin. Sens dubte una gran notícia pel madridista ha vist jugar per fi el que es preveu com el relleu natural de Xabi Alonso.

Nou missatge cap al Barça del Madrid, que demostra una infinita superioritat envers els seus rivals en la desena victòria consecutiva en Lliga. El conjunt de la capital espanyola es desfà definitivament del Llevant al capdamunt de la classificació i s’allunya del Barça, que si no guanya aquesta nit a La Catedral, veurà com el liderat s’allunya a quatre punts.

Fitxa tècnica:

Reial Madrid: Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Coentrao, Khedira (Sahin, m. 67), Xabi Alonso, Di María (Benzema, m. 49), Özil (Callejón, m. 67), Cristiano Ronaldo i Higuaín.

Osasuna: Andrés Fernández, Damià, Lolo, Miguel Flaño, Satrústegui, Puñal (Rubén, m.75), Nekounam, Calleja (Timor, m.86), Raúl García, Ibrahima, i Nino (Marcos Pérez, m.59).

Gols: 1-0, m. 23: Cristiano Ronaldo. 1-1, m. 30: Ibrahima. 2-1, m. 34: Pepe. 3-1, m. 40: Higuaín. 4-1, m. 54: Cristiano Ronaldo de penal. 5-1, m. 58: Cristiano Ronaldo. 6-1, m. 62: Benzema. 7-1, m. 81: Benzema.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo ha amonestat a Puñal (23) pels visitants i ha expulsat per doble groga a Satrústegui (32 y 54).

Comparteix i comenta

En portada